WATCHLIST

Διακόπτει την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη το ΕΣΡ

NDP Photo Agency

Την τριήμερη διακοπή της τηλεοπτικής εκπομπής «Αλήθειες με την Ζήνα» επέβαλλε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης με απόφασή του. Η εκπομπή δεν θα μεταδοθεί το τριήμερο 19 - 21 Μαρτίου σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν αυτή την ώρα το γύρο του διαδικτύου. Στην απόφαση αυτή κατέληξε η ανεξάρτητη αρχή για τον τρόπο με τον οποίο η παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη και οι συνεργάτες της προέβαλλαν στην εκπομπή τους στο Star το θέμα της δολοφονίας της νεαρής φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

Η απόφαση του ΕΣΡ κάνει λόγο για για προσβολή μνήμης τεθνεώτος, προστασία ανηλίκων και ποιότητα προγράμματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι η παρουσιάστρια είχε προβάλει στην εκπομπή της video κατά το οποίο άνδρες του Λιμενικού έβγαζαν από τη θάλασσα το άψυχο σώμα της άτυχης φοιτήτριας. Για τον ίδιο λόγο επιβλήθηκε και πρόστιμο 100.000 ευρώ στην εταιρεία Νέα Τηλεόραση ΑΕ, ιδιοκτήτρια εταιρεία του Star.

Η Ζήνα Κουτσελίνη δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια για το θέμα της διακοπής της εκπομπής της, η οποία είναι στις πρώτες θέσεις του πίνακα τηλεθέασης ανάμεσα στις πρωινές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Η τελευταία της ανάρτηση στο Instagram ήταν το βράδυ της Τρίτης οπότε και έγραφε: «Έρχεται η στιγμή που όλα έρχονται στο φως! Η αλήθεια είναι μονόδρομος». Έρχεται δεν έρχεται στο φως η αλήθεια, η εκπομπή της παρουσιάστριας του Star δεν θα δει πράσινο φως για να βγει στον αέρα από τις 19 ως τις 21 Μαρτίου πάντως.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency