VIRAL

Τα top 10 viral βίντεο του 2017

Από το 2005, όταν δημιουργηθηκε το Youtube, σπάνια υπάρχει μέρα που δεν θα το επισκεφθεί ένας μέσος χρήστης του διαδικτύου. Έχει δημιουργήσει celebrities κι έχει αναδείξει ταλέντα πάσης φύσεως, επιτρέποντάς τους να προβληθούν σε όλο τον κόσμο και να γίνουν viral. Τι συνέβη, λοιπόν, στο Youtube το 2017;

Το 2017, τα top10 βίντεο της πλατφόρμας αυτής συγκέντρωσαν συνολικά περισσότερες από 633 εκατομμύρια προβολές, δηλαδή 83 εκατομμύρια περισσότερες απ’ ό,τι πέρσι. Προβλήθηκαν για 40 εκατομμύρια ώρες συνολικά και τα κανάλια που τα δημιούργησαν έχουν πάνω από 55 εκατομμύρια συνδρομητές.

Ακολουθεί η φανταστική λίστα με τα βίντεο που προβλήθηκαν περισσότερο το 2017 στο Youtube.

1. Ο τραγουδιστής με τη μάσκα

 

Με περισσότερα από 181 εκατομμύρια views, αυτό το βίντεο είναι το πιο δημοφιλές για το 2017. Στο show “The Mask Singer” στην Ασία, οι συμμετέχοντες πρέπει να φορούν περίτεχνες μάσκες ώστε να κρύβουν την ταυτότητά τους και να τραγουδούν.

2. Αυτή η χορογραφία στο “Shape of you”

 

Αυτή η χορογραφία στο Shape of You, είναι η χορογραφία με τα περισσότερα views ever στο Youtube.

3. Μαγεία με τα μπαλάκια του ping pong

 

Απλά δες το.

4. Η 12χρονη εγγαστρίμυθος από το America’s Got Talent

 

H μικρή Darci Lynne Farmer πέρασε κατευθείαν στα Live shows του America’s Got Talent με το μοναδικό της ταλέντο και εκτός από το Golden Buzzer έχει κερδίσει και περισσότερα από 40 εκατομμύρια views.

5. Το Carpool Karaoke του Ed Sheeran

 

Τον αγαπώ και δεν είμαι η μόνη. Έχω μαζί μου κι άλλους 39.880.615 ανθρώπους (ως αυτή τη στιγμή).

6. Το Halftime Show της Lady Gaga

 

To show της Lady Gaga για το ημίχρονο του Super Bowl, είχε 3.8 εκατομμύρια προβολές την αμέσως επόμενη μέρα του παιχνιδιού, σύμφωνα με το Youtube.

7. H μεταγλώττιση – παρωδία στην ορκομωσία του Donald Trump

 

Ένα από τα πιο υπέροχα βίντεο που έχει δημιουργήσει ποτέ άνθρωπος, είναι αυτό στο οποίο κάποιοι φανταστικοί τύποι “διαβάζουν τα χείλη” των πολιτικών και τους βάζουν να λένε άλλ’ αντ’ άλλων.

8. Η ιστορία του κόσμου, μάλλον

 

Ο Bill Wurtz φτιάχνει τέτοια βιντεάκια εδώ και χρόνια, αλλά μόνο η απόπειρά του να αφηγηθεί την ιστορία του κόσμου σε λιγότερο από είκοσι λεπτά έχει συγκεντρώσει πάνω από 30 εκατομμύρια προβολές.

9. Η μικρού μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων “In a heartbeat”

 

Ένα αγόρι ακολουθεί την καρδιά του στο πρώτο βίντεο κινουμένων σχεδίων που μπαίνει σε αυτή τη λίστα από το 2011. (ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ)

10. Το βίντεο με τον καθηγητή που τον διακόπτουν τα παιδιά του ενώ μιλάει στο BBC

 

Tο πιο δημοφιλές βίντεο “ειδήσεων”, είναι αυτό στο οποίο ο καθηγητής Robert Kelly βρίσκεται σε ζωντανή σύνδεση με το BBC μέσω Skype και ένα υπέροχο πιτσιρίκι μπαίνει στο δωμάτιο στα καλά καθούμενα, ενώ ακολουθεί ένα ακόμα σε πορτ-μπεμπε. Μαγεία.

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Matt Slocum