LIFE

Βγήκε το trailer για τη δεύτερη σεζόν “Big Little Lies”. Άνοιξε ένα μπουκάλι κρασί και προετοιμάσου

Η σειρά "Big Little Lies" ήταν εξαρχής προγραμματισμένη για να κάνει έναν και μοναδικό κύκλο. Το γεμάτο κινηματογραφικούς αστέρες χρονικό των γυναικών που πίνοντας το κρασάκι τους στα πολυτελή τους σπίτια, έκρυβαν μεγάλα και ενίοτε φονικά μυστικά, ήρθε στις οθόνες μας τον Φεβρουάριο του 2017 και ξέραμε ότι επρόκειτο να είναι μία μίνι σειρά, αφού ήταν βασιβμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Liane Moriarty. Ένα βιβλίο, μία σεζόν σωστά; Με καστ όμως που αποτελείται από τις Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern και Zoe Kravitz και έχοντας στις αποσκευές της πολυάριθμα βραβεία, η σειρά ήταν «καταδικασμένη» να βρει τρόπο να επιστρέψει. Οι υποψίες και οι κρυφές επιθυμίες όλων επιβεβαιώθηκαν όταν ανακοινώθηκε τον Δεκέμβριο του 2017 ότι θα υπάρξει και δεύτερη σεζόν.

Μιμήσου λοιπόν την οργάνωση των μαμάδων του Monterey, βάλε ένα ποτήρι κρασί και σημείωσε στο ημερολόγιό σου την ημερομηνία 9 Ιουνίου. Είναι Κυριακή και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του HBO τότε θα γίνει η πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης δεύτερης σεζόν. Μαζί με τα καλά νέα, που σου πήρε δύο ολόκληρα χρόνια να ακούσεις, έρχεται και το trailer της δεύτερης σεζόν που θα σε προετοιμάσει για το τι να περιμένεις στη δεύτερη σεζόν. Ο θάνατος του Perry Wright συνεχίζει να στοιχειώνει τη ζωή των πρωταγωνιστριών της σειράς, και στην δεύτερη σεζόν, ενώ οι πέντε πρωταγωνίστριες, η Madeleine Mackenzie, η Celeste Wright, η Bonnie Carlson, η Jane Chapman και η Renata Klein έχουν πλέον αποκτήσει το παρατσούκλι “The Monterey Five”. Στο trailer θα δεις και την Meryl Streep που θα υποδυθεί την μητέρα του Perry, Mary που έρχεται στο Monterey για να μάθει τι απέγινε ο γιος της.

 

Η νέα σεζόν θα έχει επίσης επτά επεισόδια όπως και η πρώτη, ενώ και όλοι οι αντρικοί χαρακτήρες που γνώρισες στη σειρά επιστρέφουν στο καστ όπως και τα μικρά παιδιά των οικογενειών του Monterey. Όσο για τον Alexander Skaarsgard, τον βίαιο Perry Wright αν και ο χαρακτήρας του είναι νεκρός όλα τα σημάδια δείχνουν πως θα εμφανιστεί και στην δεύτερη σεζόν. Το TVLine έγραψε πρόσφατα ότι η επιστροφή του είναι δεδομένη αν και δεν ξέρουμε τον τρόπο με τον οποίο θα εμφανίζεται (flashbacks, φάντασμα ή ένας ακόμα πιο δαιμόνιος δίδυμος αδερφός;). Ο ίδιος ο Skaarsgard άλλωστε είχε δηλώσει με χιούμορ πώς «Δεν ξέρω αν είμαι νεκρός στην πραγματικότητα ή όχι. Νιώθω καλά τώρα, αλλά θα δείξει».