EUROVISION

Eurovision 2019: Η ανατροπή στα προγνωστικά για την Ελλάδα και την Κύπρο μετά τον ημιτελικό

ΑP Photo/Sebastian Scheiner

Ο Α' Ημιτελικός της Eurovision ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης 14 Μαΐου με επιτυχία για την Ελλάδα, την Κύπρο και τις εκπροσώπους τους στον 64ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού. Οι εμφανίσεις της Κατερίνας Ντούσκα και της Τάμτα στον Α' Ημιτελικό ενθουσίασαν το κοινό και φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο επηρέασαν και τα προγνωστικά του διαγωνισμού.

Για μία απόλυτα Eurovisio-νική εβδομάδα συντονίσου καθημερινά 16:00-18:00 στην εκπομπή «Το Lifestyle φταίει» στο ραδιόφωνο News24/7 στους 88,6.

Αυτό αποκάλυψε στον αέρα του Πρωινού ο Θάνος Κλωνόπουλος, ο ανταποκριτής της εκπομπής στον διαγωνισμό που διεξάγεται στο Τελ Αβίβ. «Η Κύπρος και η Ελλάδα να θυμίσουμε πως είχαν μια μικρή πτώση μετά τις πρώτες πρόβες, ωστόσο μετά την πρόκριση τους στον τελικό κατάφεραν να ανεβούν ξανά και να μπουν μέσα στην τελική δεκάδα.

Διάβασε επιπλέον: Eurovision: Οι πρώτες δηλώσεις της Κατερίνας Ντούσκα και της Τάμτα μετά την πρόκριση στον τελικό

«Για τα στοιχήματα η Κύπρος και η Ελλάδα ήταν πρώτες στο να περάσουν στον Ημιτελικό. Στον τελικό έχουμε ανέβει προς το παρόν θέσεις, αλλά περιμένουμε να δούμε και τον ημιτελικό της Πέμπτης όπου θα ακουστούν και τα υπόλοιπα τραγούδια. Τότε θα διαμορφωθούν τα τελικά στοιχήματα και θα πούμε: “Παίξτε, ρισκάρετε, κερδίστε, χάσετε”. Είμαστε μες τη δεκάδα και η Ελλάδα και η Κύπρος. Η χώρα που απέσπασε τα περισσότερα χειροκροτήματα ήταν η Αυστραλία», είπε ο Θάνος Κλωνόπουλος τον οποίο συνόδευε στη σύνδεσή του η Ευρυδίκη που μοιράστηκε τα δικά της σχόλια για τη Eurovision. Η τελευταία μαζί με τον Τάσο Τρύφωνος είναι οι σχολιαστές του διαγωνισμού για την Κύπρο.

 

Τέλος το ρεπορτάζ από το Τελ Αβίβ ανέφερε τα νεότερα για τη Madonna που ναι μεν έφτασε στο Ισραήλ αλλά ακόμα δεν έχει υπογράψει το συμβόλαιό της με τους διοργανωτές. Λίγη υπομονή ακόμα και όλες οι απορίες μας για τα προγνωστικά και τη Madonna θα λυθούν οριστικά στον τελικό του Σαββάτου 18 Μαΐου.

Κεντρική φωτογραφία: ΑP Photo/Sebastian Scheiner