ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ

Η Janice από τα “Φιλαράκια” αποκαλύπτει από πού εμπνεύστηκε το διάσημο γέλιο της

Η Maggie Wheeler ήταν η ηθοποιός που ενσάρκωσε την Janice στα «Φιλαράκια». Το χαρακτηριστικό γέλιο της ήταν το σήμα κατατεθέν της. Μιλώντας στο BBC Radio 5 Live αποκάλυψε από πού το εμπνεύστηκε. «Το γέλιο ήταν σωτήριο, γιατί ο Matthew Perry ήταν τόσο αστείος και ήξερα ότι θα με κάνει να γελάω όσο δουλεύαμε μαζί. Ήξερα ότι αν δεν έπρεπε να γελάσει η Janice θα είχα πρόβλημα, γι’ αυτό υπάρχει αυτό το γέλιο» ανέφερε η ηθοποιός.

Το διάσημο γέλιο της Janice

 

«Υπήρχε ένας χαρακτήρας που τον έλεγαν Arnold Horshack που συνήθιζε να γελάει. Μεγάλωσα βλέποντας Flipper, ένα υπέροχο show για ένα δελφίνι. Λάτρευα εκείνο το δελφίνι και φυσικά το δελφίνι ακουγόταν σαν δελφίνι.

Μπορώ να πω πως είναι ένας συνδυασμός αυτών των δύο αλλά και του Woody του Τρυποκάρυδου. Η Janice ήταν μία μείξη, την οποία δημιούργησα κάποια ημέρα.»

 

 

Maggie σε παλιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει πως οι εμφανίσεις της στη σειρά ήταν πάντα ένα επτασφράγιστο μυστικό. «Με κρατούσαν κρυμμένη, δεν μπορούσα καν να βγω να πάρω ένα ντόνατ. Έπρεπε να παραμένω στο καμαρίνι μου μέχρι την τελευταία στιγμή και μετά με πήγαιναν κρυφά πίσω από τα σκηνικά στο σωστό σημείο και έβαζαν μαύρη οθόνη ώστε να μη με δει το κοινό μέχρι να κάνω είσοδο».