ANGELINA JOLIE

Το “είμαι Ελληνίδα θεά” φόρεμα της Angelina Jolie

Richard Shotwell/Invision/AP

Δεν είμαστε σίγουρες για το «τι» είναι η Angelina Jolie. Είναι βρυκόλακας; Είναι εξωγήινη σε μορφή ανθρώπου; Είναι στην πραγματικότητα Demogorgon που ήρθε στον πλανήτη μας για να κατακτήσει τη Γη; Ή μήπως είναι Αρχαία Ελληνίδα και ταξίδεψε στον χρόνο, με σκοπό να ανακαλύψει την σύγχρονη κοινωνία, κάνοντας βόλτες στο Παρίσι; Ποντάρουμε περισσότερο στο τελευταίο, μετά την τελευταία της εμφάνιση.

Διάβασε ακόμη: Η Angelina Jolie με ξανθά μαλλιά είναι αγνώριστη

Η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται στη Γαλλία και συγκεκριμένα στην Πόλη του Φωτός, καθώς έχει υποχρεώσεις με τη Guerlain, στην οποία υπηρετεί χρέη “brand ambassador”. Βγαίνοντας από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι, λοιπόν, η Jolie εθεάθη να φοράει ένα εκπληκτικό λευκό, μάξι φόρεμα δημιουργία του γαλλικού οίκου Celine.

Δες ακόμη: Η Angelina Jolie λάμπει στο κόκκινο χαλί με τις κόρες της Shiloh και Zahara
 

Το «είμαι Greek Goddess» φόρεμα της Jolie

 

Το φανταστικό πλισέ στο μπροστινό μέρος του φορέματος ήταν ο λόγος που η εμφάνιση της Angelina μας θυμίζει αρχαιοελληνική ενδυμασία. Τα oversized «νυχτερίδα» μανίκια δε, του φορέματος πρόσφεραν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο ήδη εντυπωσιακό ρούχο.

Τα σωστά τα αξεσουάρ

 

Πέρα από το γεγονός ότι φόρεσε αυτό το φόρεμα, η Jolie ολοκλήρωσε το look με τα σωστά αξεσουάρ. Επιλέγοντας δερμάτινα αξεσουάρ έδωσε μια σύγχρονη πινελιά στην αρχαιοελληνικού ύφους εμφάνισή της. Η ηθοποιός πρέπει να είχε μελετήσει τις παραδοσιακές ενδυμασίες των αρχαίων Ελληνίδων γιατί συνδύασε το φόρεμά της με μια δερμάτινη ζώνη σε γήινη απόχρωση, όπου με παρόμοιο τρόπο φορούσαν συχνά και οι γυναίκες τα ρούχα τους στην αρχαιότητα: δένοντας δερμάτινα πλεκτά «σκοινιά» στη μέση δίνοντας πιο θηλυκή σιλουέτα στα φορέματά τους.

 

Όσον αφορά την ηθοποιό πάντως, η καφέ παχιά ζώνη της ήταν ό,τι χρειαζόταν για να αναδείξει στο έπακρο το look της. Η σταρ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μια δερμάτινη Celine τσάντα και oversized γυαλιά ηλίου σε ταρταρούγα, δημιουργία του οίκου Louis Vuitton προσφέροντας ένα πιο glam αλλά και τρομερά κομψό αποτέλεσμα στο look της.

Κεντρική φωτογραφία: Richard Shotwell/Invision/AP