ASHLEY GRAHAM

Όλες οι φορές που η Ashley Graham μας ενέπνευσε με το στιλ αλλά και και με τη στάση ζωής της

Evan Agostini/Invision/AP

Ξεκάθαρα σου λέω ότι δεν μπορώ να είμαι αντικειμενική με γυναίκες όπως την Ashley Graham. Ίσως γιατί ταυτίζομαι, ίσως για το γεγονός ότι παλεύει με τον τρόπο της για τη «διαφορετικότητα» που είναι τόσο σημαντική, ειδικά στον χώρο της μόδας, ίσως λόγω του στιλ της να είναι όλα λόγοι, που σήμερα δε θα διαβάσεις από εμένα μια αντικειμενική άποψη για την ίδια.

Διάβασε ακόμη: H Ashley Graham είναι υπέροχη σε νέα, αρετουσάριστη φωτογράφιση με εσώρουχα
 

Σαν γυναίκα που προσπαθεί καθημερινά για να τα «βρει» με τον εαυτό της, πράγμα στο οποίο συμβάλλει η «διαφορετικότητα» στο στιλ αλλά και τον σωματότυπο μου, το να βλέπω γυναίκες σαν την Graham που όχι μόνο χτίζουν μια λαμπρή καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ, αλλά και που είναι τόσο απελευθερωμένη στον τρόπο που αντιμετωπίζει την εικόνα της, είναι για μένα κάτι τρομερά εμψυχωτικό.

Δες ακόμη: H Ashley Graham χρησιμοποιεί αρετουσάριστες, παπαρατσικές φωτογραφίες για τη νέα της καμπάνια
 

Η Graham αν και θεωρείται “plus size”, εγώ απλά πιστεύω ότι πρόκειται για μια ακόμη «πραγματική» και όμορφη γυναίκα (όχι ότι δεν είναι «πραγματικές» και όμορφες οι αδύνατες γυναίκες), που με τον απελευθερωμένο χαρακτήρα της, το swag, το κουλνες και μια είδους στοργικότητα που προσωπικά νομίζω ότι τη διακατέχει, είναι από τα μοντέλα που έχουν βάλει το λιθαράκι τους στο να αλλάξει έστω και λίγο ο τρόπος που βλέπουμε τη γυναικεία ομορφιά.

Πώς το καταφέρνει αυτό; Από τα πάντα εμψυχωτικά της posts στα social media και το δημόσιο λόγο της, τις φωτογραφίες της με κυτταρίτιδα (όλες έχουμε ας το αποδεχτούμε και ας την αγαπήσουμε) και φυσικά το σούπερ κομψά και σέξι looks της (ναι, και οι γυναίκες που φοράνε XL είναι σέξι), η Graham με τον τρόπο της παρουσιάζει την εικόνα ενός υγιούς ανθρώπου που προσέχει τον εαυτό της (τρέφεται σωστά και γυμνάζεται) και που κυρίως, τον αγαπάει. Αυτό το στοιχείο εκπέμπει σε κάθε της εμφάνιση, καθιστώντας την από τα πιο stylish μοντέλα της γενιάς μας.

Το τέλειο “date night look”

 

Ένα LBD (little black dress) είναι διαχρονικό. Πόσο μάλλον ένα που διαθέτει μίνι διακριτικά στολίδια προσφέροντας ένα πιο glam αποτέλεσμα στην εμφάνισή μας. Είναι η ιδέα μας η Ashley μόλις μας έδειξε το τέλειο look για ραντεβού;

Όλες οι φορές που φόρεσε μαγιό

 

Πέρα από το γεγονός ότι σχεδιάζει stylish μαγιό (σε συνεργασία με τo brand Swimsuit for all), ξέρει να υποστηρίζει ακόμα και τα πιο μικροσκοπικά μπικίνι τα οποία φαινομενικά δεν μπορεί να φορέσει μια γυναίκα size 20.

 

Κάθε look της με μαγιό είναι και έμπνευση.

 

Το neon σε άλλο level

 

Η φιλοσοφία της Graham για το στιλ και τη ζωή; Να είσαι ατρόμητη. Γι’ αυτό και «ατρόμητα» αντιμετώπισε την τάση του neon φορώντας ένα neon μίνι φόρεμα και γόβες. Καταπληκτική.

Το κομψό athleisure look με ένα twist

 

Καλοκαίρι είναι και η Ashley Graham αναδεικνύει την πληθωρική σιλουέτα της μέσα από ένα αθλητικού ύφους λευκό σύνολο. Δίνει σε αυτό ένα ενδιαφέρον twist ολοκληρώνοντας το look με ένα φούξια αδιάβροχο φορεμένο σαν jacket και μια κίτρινη ζώνη σε μέση. Classy but sexy.

Το “to die for” chainmail φόρεμα

 

High-end fashion και κυτταρίτιδα είναι πλέον ο αγαπημένος μου συνδυασμός. Η Graham περήφανα δείχνει την κυτταρίτιδά της και μας γεμίζει με αυτοπεποίθηση ενώ φοράει το πιο σέξι chainmail φόρεμα σε χρυσό χρώμα. Glam και μια από τις μεγαλύτερες τάσεις μαζί, και ένα σύνολο το οποίο θα θέλαμε πολύ να έχουμε το θάρρος να υποστηρίξουμε.

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP