ASHLEY GRAHAM

Σου βρήκαμε το ASOS φόρεμα της Ashley Graham που δεν είναι μόνο για εγκύους και κοστίζει 24.99 ευρώ

Evan Agostini/Invision/AP

Η Ashley Graham έχει πολλά ταλέντα: είναι ένα επιτυχημένο μοντέλο. Είναι ακτιβίστρια και παλεύει καθημερινά με σκοπό ν' αλλάξει τα στερεότυπα της γυναικείας ομορφιάς. Είναι fun (απ' ότι καταλαβαίνουμε από τα βιντεάκια της στο Instagram), είναι κουλ, ενώ εκπέμπει μια είδους στοργικότητά που συμβάλλουν στο να δούμε ότι γυναίκες του ίδιου επαγγέλματος με αυτή, με άλλο μάτι.

Διάβασε ακόμη: Όλες οι φορές που η Ashley Graham μας ενέπνευσε με το στιλ αλλά και και με τη στάση ζωής της

Πέρα απ’ όλα αυτά τα καλά στοιχεία που την χαρακτηρίζουν σαν άνθρωπο (αυτή είναι η άποψη που έχουμε σχηματίσει για την ίδια μέσα από τα social media τουλάχιστον), το μοντέλο είναι από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της showbiz και αυτό αντιλαμβανόμαστε όχι μόνο από τα πιο κομψά ρούχα που φοράει, αλλά και από τον τρόπο που καταφέρνει να υποστηρίξει ό,τι βάζει. Απόδειξη το τελευταίο stylish look που ανέβασε στο Instagram.

Δες ακόμη: H έγκυος Ashley Graham στην πασαρέλα της Tommy Hilfiger στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Η Ashley ανέβασε μια φωτογραφία με ένα καφέ bodycon μίντι φόρεμα στο οποίο είχαμε την ευκαιρία όχι μόνο να απολαύσουμε τις όμορφες καμπύλες της αλλά και τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

 

Αν και έγκυος, το μοντέλο επέλεξε να φορέσει ένα φόρεμα το οποίο δεν προέρχεται από σειρά ρούχων εγκυμοσύνης. Για την ακρίβεια, το “rib dress” της, είναι του brand ASOS και από τη σειρά ASOS Design (το e-shop έχει και τη δική του maternity συλλογή). Λόγω του “rib” εφέ και του πλεκτού, στρέτς υφάσματος το φόρεμα μπορεί να φορεθεί από γυναίκες διαφορετικών σωματότυπων. Με έξυπνο τρόπο, λοιπόν, η Graham  αξιοποίησε το εν λόγω στιλ φορέματος, το οποίο ακόμα και αν δεν υπάγεται στην κατηγορία των «ρούχων εγκυμοσύνης», κατάφερε να το υποστηρίξει απόλυτα. Το γεγονός αυτό μας κάνει ν’ αντιμετωπίζουμε το στιλ των εγκύων -και γενικότερα το στιλ μας, για να είμαστε ειλικρινείς-, με τελείως διαφορετικό τρόπο διευρύνοντας το φάσμα των επιλογών που μπορεί να φορέσει μια έγκυος γυναίκα -και όχι μόνο.

Τα καλά νέα: σου βρήκαμε το ASOS φόρεμα της Ashley Graham. Και τα νέα γίνονται ακόμα καλύτερα: κοστίζει 24.99 ευρώ. Παρακάτω μπορείς να αποκτήσεις όλο το σύνολο του γνωστού μοντέλου.

 

Φόρεμα πλεκτό με ένα ώμο, ASOS Design

 

Αθλητικά παπούτσια Stan Smith, adidas

 

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP