BEYONCE

Το σκίσιμο στο φόρεμα της Beyoncé ξεπερνάει σε ύψος και τον Ταΰγετο

Joel C Ryan/Invision/AP

Το κίτρινο χαλί στο Λονδίνο στρώθηκε, την Κυριακή το βράδυ, με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας “The Lion King” και οι λαμπερές παρουσίες που περπάτησαν σ' αυτό, πολλές και σίγουρα ενδιαφέρουσες.

Διάβασε ακόμη: Το νέο τραγούδι της Beyoncé για το “Lion King” κυκλοφόρησε και παίζει ασταμάτητα

Πέρα από τους γαλαζοαίματους που παρευρέθηκαν εκεί (ακόμα να δεις την κομψή black tie εμφάνιση της Meghan Markle;), στο χαλί περπάτησε και μια γυναίκα που πολλές φορές έχει χαρακτηριστική ως “royalty” , ακόμα κι αν στις φλέβες της δεν κυλάει βασιλικό αίμα. Η Queen Bey aka Beyoncé, παρέα με τον σύζυγό της Jay-Z, έδωσε το παρόν στην πρεμιέρα κάνοντας μια εμφάνιση που μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε.

Joel C Ryan/Invision/AP

Joel C Ryan/Invision/AP 

Με μια χρυσή custom made τουαλέτα του βιετναμέζου σχεδιαστή, Cong Tri η βασίλισσα της ποπ έκανε από τις πιο stylish εμφανίσεις της. Με ασύμμετρη λαιμόκοψη, cut-out λεπτομέρεια στο σημείο του στέρνου και σε σχέδιο που θύμιζε αρχαιοελληνική ενδυμασία, η τουαλέτα ταίριαζε φανταστικά στην πληθωρική σιλουέτα της πανέμορφης τραγουδίστριας.

Joel C Ryan/Invision/AP

Joel C Ryan/Invision/AP 

Δες ακόμη: To ολοκέντητο με κρύσταλλα Swarovski σακάκι της Beyoncé. Τόσο glam ούτε ο Φλωρινιώτης

Το ατού στο φόρεμα της Bey που έκανε το look της να παίξει με τα όρια του κομψού και του σούπερ σέξι ήταν το σκίσιμο στη δεξιά πλευρά του ρούχου που, μεταξύ μας τώρα, έφτανε στον Θεό. Το σκίσιμο στο φόρεμα της τραγουδίστριας δεν ήταν το κλασικό, «πατροπαράδοτο» σκίσιμο που έχουμε δει στο παρελθόν σε φορέματα άλλων γυναικών στο red carpet. Φτάνοντας στο σημείο των γοφών, το έντονο σκίσιμο στο φόρεμά της αποκάλυψε τη bootylicious σιλουέτα της σταρ, κάνοντας αυτό το look από τα πιο σέξι της.

Joel C Ryan/Invision/AP

Joel C Ryan/Invision/AP 

Το highlight της βραδιάς, βέβαια, ήταν η στιγμή που συναντήθηκαν οι δύο «γαλαζοαίματες» στο κίτρινο χαλί. Η δούκισσα του Sussex, Meghan Markle και η Beyoncé περπάτησαν και οι δυο στο χαλί της πρεμιέρας και είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν από κοντά. Οι γυναίκες έδωσαν μια θερμή αγκαλιά, ενώ η Beyoncé είπε στη Meghan πόσο όμορφος είναι ο γιος της, Archie.

 

«Το μωρό είναι τόσο όμορφο», είπε η queen Bey ενώ η κουβέντα έκλεισε με τη τραγουδίστρια να λέει στο γαλαζοαίματο ζευγάρι πόσο τους αγαπούν. Λες να είναι αυτό το ξεκίνημα μιας νέας φιλίας;

Κεντρική φωτογραφία: Joel C Ryan/Invision/AP