CELEBRITY STYLE

Η έγκυος Chrissy Teigen με total black look στην Νέα Υόρκη

ap images

Η Chrissy Teigen διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της. Με την λαμπερή της εμφάνιση στα φετινά Grammys και το metallic φόρεμά της, μας θύμισε ότι ξέρει πολύ καλά να ακολουθεί τα trends με βάση πάντα το δικό της στιλ.

Ακόμα μία εμφάνιση, street αυτή τη φορά, θα σε πείσει ότι η Chrissy Teigen είναι από τις γυναίκες που δεν κάνουν ποτέ και για κανένα λόγο έκπτωση στο στιλ τους. Πήρε την ενός έτους κόρη της αγκαλιά, φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα, στενό και με διάφανα σημεία και έκανε μία πολύ κομψή εμφάνιση, πάντα πάνω στα ψηλοτάκουνα πέδιλά της.

A post shared by ICONSTYLE (@iconstyle_al) on

 

Τελικά, δεν είναι καθόλου δύσκολο να ντυθείς κομψά στην εγκυμοσύνη. Αρκεί να νιώθεις καλά με το σώμα σου. Κανείς δεν σου επιβάλλει ένα ζευγάρι strappy ψηλοτάκουνα (μεταξύ μας, είναι άβολα για την καθημερινότητα, έτσι κι αλλιώς), αλλά ένα στενό μαύρο φόρεμα είναι σίγουρο ότι θα γίνει αγαπημένο ρούχο κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης. Μπορείς να το βρεις σε ελαστικό ύφασμα για να σε καλύψει αρκετούς μήνες και κυρίως να σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα. Με τα sneakers το πρωί και τα booties το βράδυ θα έχεις πάντα ένα safe & stylish outfit.

 

Δες ακόμα ένα φόρεμα που η Chrissy Teigen φόρεσε στην τηλεοπτική της εμφάνιση στο «Today Show», την περασμένη εβδομάδα, το οποίο πραγματικά κολακεύει τη σιλουέτα της. Πρόκειται για ένα τρίχρωμο, μίνι φόρεμα Self-Portrait με πιέτες στο κάτω μέρος και μία έξυπνη χρωματική αντίθεση, ιδανική για τη φουσκωμένη κοιλίτσα της Chrissy.

 

Κεντρική φωτογραφία: Chris Pizzello/Invision/AP