BELLA HADID

Μετά το κίτρινο, αυτό είναι το χρώμα που επιλέγουν για φέτος οι celebrities

Το κίτρινο ήταν το χρώμα έκπληξη της περσινής σεζόν και παρά την φετινή παραμονή του στα color trends, θα υπάρξει ακόμα μία άφιξη, εξίσου εντυπωσιακή και φωτεινή. Το πορτοκαλί και οι κοντινές του αποχρώσεις λοιπόν, είναι το χρώμα που θα αντικαταστήσει την μανία με το κίτρινο και οι celebrities έχουν ήδη αρχίσει να το φορούν. Πρόκειται για ένα χρώμα ζεστό, λαμπερό και πολύ που ταιριάζει σαφώς στις μελαχρινές αλλά και με λίγο κόκκινο μέσα είναι εξαιρετικό και στις ξανθιές.

Για να σου αποδείξω τα παραπάνω, σου έχω το πορτοκαλί σε τρεις διαφορετικές εκδοχές φορεμένο από την Kendall Jenner, την Bella Hadid και την Rosie Huntington-Whiteley. Και οι τρεις βρίσκονται στο Παρίσι για την Εβδομάδα Μόδας και φυσικά εκτός από τα fashion show, τα πάρτι και οι βραδινές βόλτες δεν έλειψαν. Σε κοινή τους έξοδο λοιπόν φόρεσαν φορέματα διαφορετικά αλλά με κοινό παρονομαστή το πορτοκαλί.

 

Η Kendall Jenner διάλεξε ένα one-shoulder φόρεμα με στενή εφαρμογή, το οποίο συνδύασε με διάφανα strappy πέδιλα, ενώ η Bella Hadid προτίμησε μία midi εκδοχή του σε πιο classy γραμμή.

 

Από την άλλη, η ξανθιά της παρέας, Rosie Huntington-Whiteley προτίμηση ένα red-orange, mini φόρεμα The Attico γεμάτο πούπουλα, το οποίο φόρεσε με strappy πέδιλα στην ίδια απόχρωση.

Τώρα λοιπόν, δεν νομίζω να αμφιβάλλεις πια για το αν σου ταιριάζει το πορτοκαλί. Έχεις τόσες επιλογές από τις διαθέσιμες αποχρώσεις του που θα βρεις την ιδανική. Επιπλέον, με τις γήινες αποχρώσεις που θα φορεθούν επίσης πολύ φέτος ταιριάζει άψογα, επομένως δεν θα δυσκολευτείς στους συνδυασμούς.

Δες τις πιο wearable εκδοχές ενός red-orange φορέματος που μπορείς να δοκμάσεις:

Satin slip dress, Missguided

Αν το καθαρό πορτοκαλί σου φαίνεται πολύ έντονο, δοκίμασε το copper που μπορείς να το συνδυάσεις με μπεζ ή καφέ παπούτσια, ακόμα και με μουσταρδί για ένα στιλάτο color combo.

Satin maxi dress, Mango

Σε περίπτωση που θες το πορτοκαλί να σε συνοδεύσει σε μία πιο επίσημη έξοδο, τότε αυτό το φόρεμα μπορεί να αποτελέσει μία από τις επιλογές σου.

High neck dress, Zara

Η πιο casual εκδοχή αυτών των αποχρώσεων είναι αυτό το φόρεμα που μπορείς να φορέσεις άνετα στην καθημερινότητά σου.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightworldwide