CELEBRITY STYLE

Η Diane Keaton αποφάσισε να γίνει fashion blogger κι εμείς αποφασίσαμε να προσκυνήσουμε το είδωλο

Chris Pizzello/Invision/AP

Hθοποιός του κινηματογράφου, σκηνοθέτιδα, παραγωγός και σεναριογράφος. Αυτές ήταν μέχρι στιγμής οι επαγγελματικές ιδιότητες της Diane Keaton. Από σήμερα στη λίστα πρέπει να βάλεις μία ακόμα. Η Diane Keaton από εδώ και στο εξής είναι μία fashion blogger, μία influencer. Έφτιαξε το λογαριασμό της στο Instagram στις 15 Μαΐου του 2015 και ανεβάζει τέχνη και αφηρημένα πλάνα. Όλα αυτά μέχρι το 2019 να ανατείλει. Από εκείνη τη μέρα κι έπειτα η μόδα μπήκε δυναμικά στη ζωή και την καθημερινότητά της. Πάντα είχε ένα ιδιαίτερο στιλ αλλά τώρα απογειώθηκε.

Look of the day και κάνει τις δικές της προτάσεις μόδας, πάντα με την προσθήκη ενός καπέλου που είναι το στιλιστικό φετίχ της. Αν το καλοσκεφτείς ένα καπέλο αλλάζει κάθε σύνολο, αν και δεν είναι τόσο εύκολο να το εντάξεις στα looks σου αν αισθάνεσαι κομματάκι άβολα. Η Diane παραδίδει μαθήματα στιλ.

View this post on Instagram

TODAY’S OUTFIT

A post shared by Diane Keaton (@diane_keaton) on

 

 

Το μαύρο πάνω-κάτω είναι ένας συνδυσμός που δύσκολα θα σε «προδώσει» και θα σε δυσκολέψει. Total black λοιπόν με πολλά αξεσουάρ και μία ζώνη στη μέση για να δημιουργηθούν οι καμπύλες.

 

Selfies στον καθρέφτη και η Diane Keaton γίνεται η νέα μας αγάπη. Μόλις πάτησες το follow; Σωστή κίνηση.

Επ πού πας; εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;

 

Κεντρική Φωτογραφία: Chris Pizzello/Invision/AP