CELEBRITY STYLE

Το statement σακάκι της Diane Kruger είναι σκέτος πειρασμός γι’αυτό κι εμείς σου βρήκαμε τα 7 must buy της αγοράς

AP Photo/Thibault Camus

Πολλές φορές όταν λέω στους φίλους μου ότι η μόδα είναι μια μορφή τέχνης, αμέσως σχολιάζουν: «Πώς μπορείς να συγκρίνεις ένα πίνακα του Μιρό με ένα κομμάτι ρούχου;». Αυτό είναι ένα από τα αμέτρητα σχόλια που έχω ακούσει, κάθε φορά που αναφέρομαι στη μόδα ως τέχνη. Άλλες φορές απαντάω με ψυχραιμία και άλλοτε με λιγότερη. Υπερασπίζομαι συχνά την ιδιότητα που έχει η μόδα και για να είμαι ειλικρινής δεν έχω πρόβλημα να το κάνω για το υπόλοιπο της ζωής μου.

Παρ΄όλη την καταναλωτική φύση που έχει η μόδα (και πολλά ακόμη ascpects της ζωής μας) δε γίνεται όταν κάποιος αντικρίζει ρούχα υψηλής ραπτικής του Alexander McQueen ή του Martin Margiela ή του Yoji Yamamoto να μην αντιλαμβάνεται ότι σχεδιαστές σαν αυτούς, περνούν από την ίδια δημιουργική διαδικασία με τον Μιρό ή τον Βαν Γκόγκ, για να σχεδιάσουν ρούχα avant-garde μόδας.

Κάπως έτσι, αντιμετώπισα και την τελευταία εμφάνιση της Diane Kruger. Με ένα μαύρο σακάκι Michael Kors και λευκό πουκάμισο, η ηθοποιός έμοιαζε σαν κινούμενο έργο τέχνης, όταν εμφανίστηκε σε εκδήλωση του Whitney Museum Gala + Studio Party, στη Νέα Υόρκη, την περασμένη Τρίτη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#DianeKruger certainly brought the glitz to the Whitney Gala… : Getty Images

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HELLO! US (@hellomagus) στις

 

Δε γίνεται να μην βλέπει κανείς τον χρόνο στην σκέψη αλλά και την κατασκευή που χρειάστηκε να αφιερώσει ο σχεδιαστής με σκοπό να δημιουργήσει αυτό το κομψοτέχνημα.

 

Ναι, ο παράγοντας ”glamour” μπορεί να μου θολώνει τα μάτια, παρ’ όλα αυτά δεν αναιρεί το γεγονός ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικό κομμάτι ρούχου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#DianeKruger demonstrates a flair for drama at the Whitney Museum's Gala #Fashion #Style #Star #Celeb #OkPakistan #OkMagazine

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OK! PAKISTAN (@okpakistan) στις

 

Τελικά όμως, τι σημασία έχουν όλα αυτά; Γιατί μας ενδιαφέρει το σακάκι που φόρεσε και γιατί να διαβάζεις εσύ τόση ώρα τις ανησυχίες μου; Έχω σκοπό που στα λέω όλα αυτά, οπότε μείνε μαζί μου. Αρχίζω, λοιπόν, και σκέφτομαι το εξής, έχοντας δει αυτή την εμφάνιση: μήπως οι δικές μας εμφανίσεις είναι μουντές; Ναι, σε καθημερινή βάση, ένα τέτοιο ρούχο δεν το φοράς. Δεν μπορείς να μπεις στο μετρό και να έχεις φτερά στα μανίκια και «γυμνά» πόδια. Θα σχολιαστείς. Θα νιώσεις τα βλέμματα όλων πάνω σου. Αλλά από την άλλη σκέφτομαι, why not? Ποιος μας απαγορεύει να φορέσουμε κάτι «διαφορετικό»; Όταν η καθημερινότητα είναι τόσο σκληρή και «μουντή» από μόνη της (ειδικά αν σκεφτείς ότι είχε βροχερό καιρό αυτές τις μέρες), γιατί να πρέπει να βάζουμε περιορισμούς στο πώς πρέπει να ντυνόμαστε κάθε μέρα;

Σε προσκαλώ, λοιπόν, να αρχίσεις να τολμάς. Να τολμάς με τα everyday looks σου και να το κάνεις και περήφανα. Να δεις τα παρακάτω εντυπωσιακά σακάκια που βρήκαμε για εσένα και να μην περιμένεις κάποια επίσημη περίσταση για να το φορέσεις, αλλά το να βάλεις αύριο κιόλας, στο γραφείο. Τι περιμένεις;

 

Γκρι tuxedo σακάκι, Tom Tailor

 

Σακάκι ζακάρ εμπριμέ, MANGO

 

Σακάκια μακρύ μονόχρωμο, ‘ALE

 

Σατέν σακάκι, Tommy x Zendaya

 

Σακάκι μονόκουμπο ριγέ, H&M

 

Μπλέϊζερ με γυαλιστερές λεπτομέρειες, ZARA

 

Oversized σακάκι ταρτάν, Monki 

Kεντρική φωτογραφία: AP Photo/Thibault Camus