CELEBRITY STYLE

Το επόμενο ασπρόμαυρο outfit σου ας είναι αυτό της Έλενας Χριστοπούλου

NDP Photo Agency

Η Έλενα Χριστοπούλου είναι γνωστή για το έντονο προσωπικό της στιλ, εκτός από τον ρόλο της στο Greece's Next Top Model. Κάθε της outfit έχει πάντα μία πολύ συγκεκριμένη ταυτότητα που την χαρακτηρίζει και που η ίδια υποστηρίζει άψογα. Έχει τους δικούς της στιλιστικούς κανόνες, τους οποίους ακολουθεί πιστά, χωρίς να αυτοπεριορίζεται και η αλήθεια είναι ότι μπορεί να κάνει ακόμα κι ένα απλό black & white outfit να μοιάζει μοναδικό.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι μία πρόσφατη εμφάνισή της στο Hotel Ermou, όπου εμφανίζεται η Ελεονόρα Ζουγανέλη. Η Έλενα φόρεσε ένα total black outfit, με μία λευκή κορδέλα δεμένη στο λαιμό και του έδωσε μία stylish πινελιά, φορώντας από πάνω ένα sleeveless, ασπρόμαυρο πανωφόρι, που κρατούσε δεμένο στη μέσα με ένα λεπτό ζωνάκι από το ίδιο ύφασμα.

NDP Photo Agency

 NDP Photo Agency

Το look ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι δερμάτινες μπότες, ενώ το χαρακτηριστικό κόκκινο κραγιόν παραμένει η απαραίτητη πινελιά που είναι πλέον το δικό της σήμα κατατεθέν και αναδεικνύει τα ξανθά μαλλιά της.

My tip: Είναι πολύ πιθανό να έχει στην ντουλάπα σου πανωφόρια που πλέον δεν φοράς, είτε γιατί τα έχεις ξεχάσει, είτε γιατί νιώθεις ότι δεν μπορείς να τα υποστηρίξεις πια. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να πιάνουν απλά χώρο, αφού μπορείς να τα μεταποιήσεις πολύ εύκολα και να τους δώσεις ξανά ρόλο στο street style σου. Το sleeveless πανωφόρι της Έλενας Χριστοπούλου, για παράδειγμα, μπορεί να προκύψει από ένα παλιό, μακρύ παλτό, του οποίου έχουν φθαρεί τα μανίκια ή απλά δεν το φοράς για τους λόγους σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να του αφαιρέσεις τα μανίκια και γιατί όχι, να φτιάξεις με το ύφασμα από αυτά μία ζώνη. Έτσι, θα έχεις μία στιλάτη πινελιά για τα outfits σου, έτοιμη στην ντουλάπα σου.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency