CELEBRITY STYLE

H Elle Fanning είναι η επιτομή της κομψότητας. Δες το look της στις Κάννες και θα καταλάβεις

Vianney Le Caer/Invision/A

Σα να μην έφτανε το πανέμορφο μεταξωτό Gucci φόρεμα που φόρεσε στην έναρξη του Φεστιβάλ Καννών ή η εκπληκτική φλοράλ Valentino τουαλέτα, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, η Elle Fanning ξαναχτυπά.

Αυτή τη φορά, με δημιουργία του οίκου Dior, η 21χρονη ηθοποιός παρέδωσε μαθήματα στιλ και κομψότητας με μια από τις πιο όμορφες εμφανίσεις που έχουμε δει ως τώρα στο κόκκινο χαλί του θεσμού.

Vianney Le Caer/Invision/AP

Vianney Le Caer/Invision/AP

Κάννες 2019: Η τάση που κυριάρχησε στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ

Φορώντας μια σύγχρονη εκδοχή του θρυλικού “New Look” (το 1947 ο Christian Dior εφηύρε μια από τις πιο καινοτόμες σιλουέτες στην ιστορία της μόδας που περιλάμβανε ένα λευκό μεσάτο σακάκι -γνωστό και ως Bar Jacket- και μια ογκώδη, μαύρη πλισέ φούστα), το σύνολο της Fanning τα είχε όλα: τα σωστά αξεσουάρ (το διάτρητο, ογκώδες μαύρο καπέλο της ήταν to die for), το «δραματικό» στοιχείο (από τη φούστα μέχρι και τα αξεσουάρ, το look πρόσφερε τη σωστή δόση “drama” στο χαλί) και απαράμιλλη κομψότητα.

Vianney Le Caer/Invision/AP

Vianney Le Caer/Invision/AP

AP Photo/Petros Giannakouris

AP Photo/Petros Giannakouris

Δες ακόμη: Θα τολμούσες την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της η Elle Fanning;

Με Old Hollywood διάθεση, η ηθοποιός έμοιαζε λες και μόλις είχε βγει από ασπρόμαυρη ταινία του ’50, ενώ οι αναφορές στο στιλ της Grace Kelly πρόσφερε ένα νοσταλγικό ύφος στο look της.

H Grace Kelly το 1954 στην ταινία “The Green Fire”

Διάβασε ακόμη: Η Elle Fanning εμφανίστηκε σαν μία σύγχρονη πριγκίπισσα στις Κάννες

Φυσικά, το σύνολό της ταίριαξε φανταστικά με το θέμα της ταινίας του Quentin Tarantino, “Once Upon A Time… In Hollywood” (Κάποτε στο Χόλιγουντ) η πρεμιέρα της οποίας έγινε την Τρίτη, αποδεικνύοντας ότι δε χρειάζεται να φορέσεις ρούχα με παγιέτες για να τραβήξεις όλα τα βλέμματα επάνω σου.

Joel C Ryan/Invision/AP

Joel C Ryan/Invision/AP

Αρκεί, μια μπλούζα από μεταξωτή οργάντζα και η πιο όμορφη τούλινη φούστα σε Α-γραμμή και ο τίτλος του
“style icon” θα είναι δικός σου.

 

Κεντρική φωτογραφία: Vianney Le Caer/Invision/A