CELEBRITY STYLE

Το λευκό φόρεμα της Emily Blunt θα μπορούσε να είναι το νυφικό σου

Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Δεν μπορεί να μην έχεις παρατηρήσει την όλο και καλύτερη στιλιστικά παρουσία της Emily Blunt στο κόκκινο χαλί. Είναι από εκείνες τις celebrities που κάνουν άψογες εμφανίσεις τελευταία, χωρίς να υπερβάλλει. Ξέρει πώς να κάνει τη διαφορά, επιλέγοντας τα σωστά για εκείνη outfits, όπως αυτό που διάλεξε για την επίσημη, παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας της, "Mary Poppins Returns".

Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Η όμορφη ηθοποιός εμφανίστηκε με μία υπέροχη λευκή δημιουργία Yanina Couture, πλάι στον σύζυγό της, John Krasinski. Το φόρεμα ακολουθούσε αρχαιοελληνικές γραμμές, ενώ τα puffy μανίκια και το βαθύ ντεκολτέ του χάριζαν glam πινελιές, κάνοντάς το καταλληλότερο για ένα red carpet look.

Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Φυσικά, το φόρεμα ολοκλήρωσε με το κατάλληλο ρομαντικό beauty look. Χαμηλό σινιόν και μακιγιάζ σε φυσικούς τόνους ήταν ό,τι χρειαζόταν για να αποδοθεί στο μέγιστο η αέρινη εμφάνισή της που εννοείται ήταν απόλυτα ταιριαστή με το ύφος της ταινίας της. Εννοείται ότι ένα παρόμοιο φόρεμα θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το νυφικό σου. Minimal, αέρινο και ταυτόχρονα εντυπωσιακό, έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζεται για να σε συνοδεύσει τη μεγάλη μέρα.

 

Κεντρική φωτογραφία: Chris Pizzello/Invision/AP