CELEBRITY STYLE

H avant-garde εμφάνιση της Τάμτα στο πορτοκαλί χαλί της Eurovision

AP Photo/Ariel Schalit

Πάνω που είπαμε ότι είδαμε τις πιο εντυπωσιακές, ιδιαίτερες και εντυπωσιακές δημιουργίες στο χαλί του Met Gala, έρχεται η Τάμτα να μας κάνει ν' αναθεωρήσουμε τις απόψεις μας.

Aν στην Ελλάδα, υπάρχει μια γυναίκα που ξέρει καλά τι εστί μόδα, αυτή είναι η Τάμτα. Από το ξεκίνημά της καριέρας της, το στιλ της τραγουδίστριας ήταν πάντα προσεγμένο και ενδιαφέρον. Η τραγουδίστρια το απέδειξε αυτό, για άλλη μια φορά, με την τελευταία της εμφάνιση. Με ένα φόρεμα των MI-RΟ από την Couture Spring 2019 συλλογή των σχεδιαστών, εμφανίστηκε στην Τελετή Έναρξης της Eurovision που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Habima του Tel Aviv.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

SS19 Couture Collection #mirodesigners

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mi-Ro Designers (@mirodesigners) στις

 

Η Τάμτα «άνοιξε» το πορτοκαλί χαλί του event και ήταν η πρώτη, από τους εκπροσώπους των 41 χωρών που θα λάβουν μέρος στον φετινό διαγωνισμό, που εμφανίστηκε στο event.

Διάβασε ακόμη: Το κόλπο της Τάμτα για να παραμένει αναλλοίωτο το μακιγιάζ για ώρες

Το φόρεμα της, κέρδισε όλες τις εντυπώσεις και αυτό, γιατί είχε όσα πρέπει να έχει μια red carpet εμφάνιση.

AP Photo/Ariel Schalit

AP Photo/Ariel Schalit

Όλα για την Εurovision, στο Ραδιόφωνο News24/7 στους 88,6 καθημερινά 16.00-18.00, στην εκπομπή “Το Lifestyle Φταίει”.

#1. Μια απόχρωση που να ξεχωρίζει

Η Τάμτα επέλεξε ένα φόρεμα στο χρώμα μπλε του κοβαλτίου που ταίριαξε άψογα με τα μαλλιά αλλά και την τονικότητα του δέρματός της.

AP Photo/Ariel Schalit

AP Photo/Ariel Schalit

#2. Ένα ιδιαίτερο σχέδιο

Η ογκώδης σιλουέτα του ρούχου πρόσφερε ένα μοναδικό αποτέλεσμα, δημιουργώντας το κατάλληλο “drama” εφέ στην εμφάνισή της.

#3. Ένα εντυπωσιακό υλικό

Το τούλινο ύφασμα του MI-RO φορέματός της σε συνδυασμό με τα περίτεχνα στολίδια στο κεντρικό σημείο του ρούχου, έδωσαν ένα κομψό αλλά και ένα avant-agarde ύφος στο look της.

#4. Τα σωστά αξεσουάρ

Τα μικροσκοπικά, ’90s εμπνευσμένα γυαλιά ηλίου αλλά και οι ψηλοτάκουνες μπότες από λουστρίνι απογείωσαν το edgy αυτό look.

AP Photo/Ariel Schalit

AP Photo/Ariel Schalit

Η θεαματική είσοδος της Τάμτα (παρέα με τους τέσσερις χορευτές της με τους οποίους θα εμφανιστεί και στην σκηνή της Eurovision) και με το μήνυμα «Τα όνειρα μπορούν να βγουν αληθινά», η Τάμτα ήταν η ξεκάθαρη «νικήτρια« του πορτοκαλί χαλιού.

Kεντρική φωτογραφία: AP Photo/Ariel Schalit