CELEBRITY STYLE

Η Μαίρη Συνατσάκη φόρεσε το απόλυτο καλοκαιρινό φόρεμα. Σου βρήκαμε 7 stylish δημιουργίες για όλες τις ώρες

Η ελληνική μόδα είναι στα καλύτερά της. Από τους σχεδιαστές μόδας (παλιούς και νέους) που οι δημιουργίες τους λαμβάνουν διεθνή αναγνώριση και τα νέα και πιο μικρά (άλλα άκρως κουλ και δημιουργικά) brands, μέχρι τις fashion bloggers και επώνυμες γυναίκες των οποίων το στιλ θαυμάζουμε.

Απόδειξη, οι εμφανίσεις των Ελληνίδων γυναικών που η αλήθεια είναι ότι τελευταία μας εμπνέουν όλο και περισσότερο για τις δικές μας. Ζωντανό παράδειγμα, η Μαίρη Συνατσάκη που είναι από τα κορίτσια των οποίων το στιλ έχει όσα αναζητάμε: fun, κουλνες και επικαιρότητα. Χωρίς να υπακούει στις τάσεις της μόδας απαραίτητα, η Μαίρη καταφέρνει να προσφέρει μια σύγχρονη πάντα ματιά στις εμφανίσεις της. Το ίδιο και το look της, τη Δευτέρα το βράδυ.

Διάβασε ακόμη: Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε το τέλειο μανακιούρ για να υποδεχτεί το καλοκαίρι

Η Μαίρη Συνατσάκη σε συνεργασία με τα Envie shoes παρουσίασε την καλοκαιρινή συλλογή παπουτσιών της. Εμείς βρεθήκαμε στην παρουσίαση και ενθουσιαστήκαμε με το summer look της.

Δες ακόμη: Το look της Μαίρης Συνατσάκη και 5 δερμάτινα jackets για τα καλύτερα ανοιξιάτικα σύνολα

Με ένα κίτρινο φλοράλ μάξι φόρεμα, ένα πανέμορφο flower crown στα μαλλιά και χρυσά σανδάλια από τη καινούργια της συλλογή, η κομψή εμφάνιση της fashionista, μας υπενθύμισε πόσο σημαντικό είναι ένα summer dress για την καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα. Σου βρήκαμε, λοιπόν, 7 stylish μάξι φορέματα που θα σου φανούν πολύ χρήσιμα.

 

Φόρεμα με έναν ώμο, attrattivo

 

Φόρεμα με φλοράλ τύπωμα, H&M

Φόρεμα φλοράλ κρουαζέ, MANGO

Kρουαζέ φόρεμα με print, Tommy x Zendaya

 

Slip dress με φλοράλ τύπωμα, Marks&Spencer

 

Φόρεμα με τρόπικαλ print, Roxy

 

Eμπριμέ φόρεμα με τιράντες, ZARA

 

Κεντρική φωτογραφία: /www.instagram.com/mairiboo/