CELEBRITY STYLE

Η Ήβη Αδάμου λατρεύει το λευκό και αυτά τα looks της είναι η απόδειξη

NDP Photo Agency

Ας μη λέμε τα ίδια ξανά και ξανά. Αγαπώ το μαύρο. Το φοράω πολύ. Μια ματιά όμως στο Instagram account της Ήβης Αδάμου και έχω αρχίσει να τα βλέπω όλα «άσπρα».

Δες ακόμη: Το “Maria del Barrio” σύνολο της Ήβης Αδάμου μπορείς να το αποκτήσεις κι εσύ

Κοιτώντας τις φωτογραφίες και τα looks της τραγουδίστριας, παρατήρησα το εξής: λατρεύει το λευκό. Φοράει συχνά αυτό το χρώμα και η αλήθεια είναι ότι βλέποντας τα looks της έχω αρχίσει, μέχρι και εγώ η «κολλημένη» με το μαύρο, να σκέφτομαι πώς ένα λευκό σύνολο είναι σούπερ stylish και κομψό.

Ακόμη: Τα 4 καλοκαιρινά χτενίσματα της Ήβης Αδάμου που μπορείς να δοκιμάσεις στις διακοπές σου

Παρακάτω τα πιο fun και ενδιαφέροντα σύνολα της Ήβης Αδάμου όπου φοράει λευκό, τα οποία, ακόμα κι αν δεν είσαι αυτού του χρώματος, μια ματιά να τους ρίξεις και θα αλλαξοπιστήσεις σίγουρα.

 

Η φάση εδώ είναι “Papa don’t preach” με το λευκό τοπ και chains με σταυρούς. Τα “Madonna vibes” του look της μας αρέσουν πολύ.

 

“It’s called fashion” και αυτό είναι το πιο “fashion” σύνολο της Ήβης. Από την παντελόνα, το ενδιαφέρον τοπ με mao λαιμόκοψη, το jacket όλα λειτουργούν άψογα στο look αυτό.

 

Καλοκαίρι χωρίς ένα λευκό μάξι φόρεμα δε «λέει» και αυτό της Ήβης, σε ρομαντικό ύφος, είναι πολύ κομψό.

Τα 2000s κάνουν comeback και το ασύμμετρο λευκό φόρεμα και fishnet choker της Ήβης είναι η τέλεια εκπροσώπηση της μόδας της δεκαετίας.

Τι πιο διαχρονικό από ένα λευκό πουκάμισο; Βέβαια, η Ήβη έδωσε το δικό της fashion forward twist στο κλασικό αυτό ρούχο της γυναικείας γκαρνταρόμπας.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency