CELEBRITY STYLE

Το “Maria del Barrio” σύνολο της Ήβης Αδάμου μπορείς να το αποκτήσεις κι εσύ

Αγάπη μεγάλη και λατρεία είχα μικρή με τη σειρά Maria del Barrio. Θυμάμαι τη μεξικάνικη τηλενουβέλα που έπαιζε παλιά στην τηλεόραση; Εγώ και όλες οι συμμαθήτριες του σχολείου μου,  βλέπαμε κάθε απόγευμα την μεξικάνικη σαπουνόπερα, περισσότερο για τους υπερβολικά δραματικούς διαλόγους που μας προκαλούσαν άπειρες ώρες γέλιου, παρά  για την ίδια την πλοκή. Το κλισέ αλλά τόσο κλασικό storyline σε σειρές αυτού του είδους πάνε κάπως ως εξής: νεαρό όμορφο φτωχό κορίτσι (aka Maria del Barrio) που μεγάλωσε στις φαβέλες, με την καρδιά διαμάντι που έχει, καταφέρνει να κάνει τον κούκλο πρωταγωνιστή, γόνο πλούσιας οικογενείας (εννοείται πώς είναι πλούσιος) να την ερωτευτεί και να την παντρευτεί.

Διάβασε ακόμη: Το φόρεμα της Irina Shayk είναι έρωτας και σου βρήκαμε το ίδιο για να το αποκτήσεις κι εσύ

Όλες αυτές οι αναμνήσεις από την cult σαπουνόπερα από τα ’90s, με έκανε η Ήβη Αδάμου να αναπολήσω όταν είδα το πρόσφατο look της. Η Ελληνίδα τραγουδίστρια, εμφανίστηκε στην τελετή απονομής του πλατινένιου δίσκου του Κωνσταντίνου Αργυρού και το two-piece σύνολό της μας έκανε να ταξιδέψουμε μέχρι το Μεξικό να και ζήσουμε κι εμείς το Maria del Barrio όνειρό μας.

 

 

Φορώντας ένα crop τοπ και ψηλόμεση μάξι φούστα σε λευκό-μπλε ηλεκτρίκ φλοράλ μοτίβο με βολάν και μεγάλους ασημένιους κρίκους, το σύνολο της Αδάμου είναι όλα όσα αναζητάμε από τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις: κομψότητα και τη σωστή δόση θηλυκότητας και glam.

Δες ακόμη: Τα 5 καλοκαιρινά items που δε λείπουν από τη βαλίτσα διακοπών της Rosie Huntington-Whiteley

Το σύνολο ολοκλήρωσε η Ήβη με έναν χαμηλό κότσο σινιόν τον οποίο επιμελήθηκε ο hairstylist Νάσος Ασημακόπουλος, ενώ το απλό αλλά διαχρονικό cat-eye και nude lips μακιγιάζ συμπλήρωσε με επιτυχία το “σπανιόλικο” look της τραγουδίστριας.

 

Κάνοντας μια μίνι έρευνα, καταφέραμε να βρούμε το ίδιο σύνολο με της τραγουδίστριας το οποίο είναι του brand Karavan. Παρακάτω μπορείς να το αποκτήσεις κι εσύ.

 

 

Vivian top, Karavan

 

 

Edward skirt, Karavan

 

Κεντρική φωτογραφία: /www.instagram.com/iviadamou_/