CELEBRITY STYLE

Το φόρεμα της Jessica Alba είναι Ελληνίδας σχεδιάστριας κι αυτά τα 7 θα σε κάνουν να λατρέψεις το πουά ξανά

Jordan Strauss/Invision/AP

Προσωπικά, δεν την βρίσκω τρομερά ταλαντούχα σαν ηθοποιό. Σε αυτό που υπερτερεί όμως η Jessica Alba είναι η γλυκιά προσωπικότητά της και το εξαιρετικό στιλ της. Δηλαδή, πάντα ντυνόταν ωραία. Πριν καν, η μόδα γίνει «της μόδας» και αρχίσουν όλες οι σταρ του Hollywood να προσλαμβάνουν τους καλύτερους στιλίστες για να τις ντύσουν με την ελπίδα να τις συγκαταλέξουν στη λίστα των “best dressed” της εβδομάδας, η Alba ήταν απ' αυτές που είχε πάντα προσεγμένες εμφανίσεις.

Διάβασε ακόμη: Η Jessica Alba κάνει τα λευκά αξεσουάρ την Ιt τάση της σεζόν γι’ αυτό και σου βρήκαμε τα πιο stylish της αγοράς

Με vibes «το κορίτσι της διπλανής πόρτας», η Alba είναι προσιτή, το ίδιο και το στιλ της. Και εξηγώ: δεν είναι από τις γυναίκες που θα φορέσουν το πιο περίεργο ρούχο ή την πιο trending τάσης της μέρας. Ενδίδει περισσότερο στα διαχρονικά «κλισέ» της γυναικείας γκαρνταρόμπας, τα οποία υποστηρίζει απόλυτα γιατί απλά την εκφράζουν. Είχε πάντα αυτή την αντιμετώπιση απέναντι στη μόδα και νομίζω ότι είναι αυτός ο λόγος που το στιλ της, από το ξεκίνημα της καριέρας της, ήταν άξιο προσοχής.

Δες ακόμη: 4 κομψά outfits της εγκυμονούσας Jessica Alba

Μια αξιοπρόσεκτη εμφάνιση έκανε και πρόσφατα, όταν εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή του Amazon, παρουσιάζοντας τα καλλυντικά προϊόντα του all natural brand της, Honest Beauty. Τι φόρεσε που μας έκανε τόσο εντύπωση; Ένα «απλό» πουά φόρεμα.

 

Φυσικά, δεν ήταν ένα όποιο-κι-όποιο πουά φόρεμα. Το ρούχο είναι συγκεκριμένα της ταλαντούχας Caroline Constas της οποίας τα ρούχα πωλούνται σε όλα τα luxurious e-shops, τύπου Net-a-Porter. Με off-the-shoulder κόψιμο, το ασπρόμαυρο pattern πουά διαφοροποιούνταν στο μέγεθος, έχοντας άλλοτε πιο μεγάλα και άλλοτε πιο μικρά στοιχειά του μοτίβου αυτού στην επιφάνειά του.

 

Το άκρως καλοκαιρινό look ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι μαύρα σανδάλια, ασημένιους κρίκους, μαύρη δερμάτινη τσάντα και oversized γυαλιά ηλίου.

Το look μας έκανε να θέλουμε να ζήσουμε το δικό μας “polka dot fantasy” και ήταν ο λόγος που αναζητήσαμε στην αγορά τα παρακάτω 7 πουά φορέματα, συμπεριλαμβανομένου και ένα της Ελληνίδας Caroline Constas, παρόμοιο με αυτό που φόρεσε η Jessica Alba.

 

 

Πουά μάξι φόρεμα, Caroline Constas

 

 

 

Φόρεμα πουά με ζώνη, ‘ALE

 

 

 

Mίντι κρουαζέ φόρεμα, H&M

 

 

 

Πουά φόρεμα με βολάν, De la Vali

 

 

 

Μάξι φόρεμα με δαντέλα, Dixie

 

 

 

Πουά φόρεμα με V ντεκολτέ, ZARA

 

 

 

Φόρεμα μέχρι το γόνατο, Giambattista Valli

 

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP