CELEBRITY STYLE

Η Kaia Gerber σου δείχνει το επόμενο denim trend της σεζόν

Μπορεί να τη βλέπεις συνέχεια στις πασαρέλες να μεταμορφώνεται από μία sexy φιγούρα σε μία πραγματική κυρία άλλης εποχής. Η Kaia Gerber όμως στην καθημερινότητά της υιοθετεί συχνά ένα casual look, δείχνοντας ξεκάθαρα την αδυναμία της στα τζιν παντελόνια. Επομένως, όταν επιλέγει ένα καινούργιο παντελόνι, τότε μάλλον πρόκειται για ένα από τα επερχόμενα trends κι αυτό αναμένεται να συμβεί με αυτό που φόρεσε πρόσφατα.

Σε μία street εμφάνισή της στη Νέα Υόρκη, η νεαρή Kaia φόρεσε ένα high rise loose, μαύρο τζιν παντελόνι, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι combat boots, ένα μπεζ πλεκτό πουλόβερ κι ένα καρό παλτό από πάνω.

 

Έτσι λοιπόν, εκτός από το επόμενη denim trend, η Kaia Gerber σου δίνει έμπνευση για το πώς να δημιουργήσεις ένα casual street look με το αγαπημένο σου τζιν αλλά και με μερικά από τα stylish fashion items που έχουν φορεθεί αρκετά φέτος.

Το συγκεκριμένο τζιν είναι από το brand Re/Done,το οποίο αγαπάη Kaia Gerber. Ωστόσο, είμαι σίγουρη ότι μπορείς να βρεις αντίστοιχες εκδοχές πολύ εύκολα στην αγορά.

Επ πού πας; εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/kaiagerber