CELEBRITY STYLE

Τα παπούτσια της Kate Middleton πρέπει να υπάρχουν σε κάθε ενημερωμένη ντουλάπα

Tolga Akmen/Pool via AP

Μπορεί η Meghan Markle να μας έχει συνεπάρει με τα τολμηρά της outfits και τη φουσκωμένη κοιλίτσα της – είναι πάντα ένα plus – αλλά η Kate Middleton αποτελεί σταθερή αξία. Κάθε φορά που εμφανίζεται δημόσια, η δούκισσα του Cambridge φροντίζει τα outfits της να είναι όπως ακριβώς πρέπει, να ταιριάζουν με την περίσταση. Έτσι λοιπόν, καθόλου εντύπωση δεν μας έκανε η τελευταία της εμφάνιση στην επίσκεψή της στο King Henry’s Walk Garden.

Η γλυκιά Kate Middleton μας θύμισε γιατί την είχαμε αρχικά λατρέψει αναφορικά με το στιλ της. Είναι κι εκείνη τολμηρή στις επιλογές της. Ξέρει καλά τη μόδα αλλά και τους κανονισμούς του παλατιού και φροντίζει να βρίσκει την δική της ισορροπία. Ας αναφερθούμε όμως πιο αναλυτικά στη συγκεκριμένη της εμφάνιση.

Για να την επίσκεψή της στο King Henry’s Walk Garden, η Kate Middleton αποφάσισε να ταιριάξει το outfit της με την τοποθεσία. Διάλεξε χακί skinny jeans, ένα κεραμιδί πουλόβερ ζιβάγκο και ένα tweed jacket. Μέχρι εδώ όλα καλά, αλλά αυτό που λογικά θα σου αρέσει περισσότερο- και θα θες να υιοθετήσεις- είναι η επιλογή των παπουτσιών. Το outfit ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι combat boots See by Chloé που έδεσαν υπέροχα με το υπόλοιπο σύνολο.

 

Η αλήθεια είναι ότι τα combat boots δεν είχαν φύγει ποτέ από το προσκήνιο των trends, ωστόσο φέτος έχουν αναδειχθεί περισσότερο ως ένα trendy είδος παπουτσιού και με κάποιο τρόπο τρυπώνουν σε κάθε outfit της. Μπορείς σαφώς να τα φορέσεις όπως η Kate Middleton, αλλά και με ένα floral, maxi φόρεμα. Επομένως, αν βρεις μία καλή ευκαιρία στις εκπτώσεις μη διστάσεις να βάλεις τα combat boots στην ντουλάπα σου.

RAID Perrie Black Chunky Hiker Boots, Asos

Αν είναι το πρώτο σου ζευγάρι, τότε προτίμησε το μαύρο για να μπορείς να το συνδυάζεις πιο εύκολα.

 

Κεντρική φωτογραφία: Tolga Akmen/Pool via AP