CELEBRITY STYLE

Τo glam look της Κατερίνας Ντούσκα μας δίνει ντίσκο vibes και πολύ μας αρέσει

NPD Photo Agency

Η Κατερίνα Ντούσκα είναι ένα πρόσωπο της επικαιρότητας. Σαν την καλλιτέχνιδα που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision φέτος, με το τραγούδι της “Better Love”, είναι λογικό όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα πάνω της. Η Κατερίνα Ντούσκα συζητιέται αρκετά, λοιπόν, και υπάρχει λόγος. Ένας απ' αυτούς, το ταλέντο της στην μουσική και ένας ακόμη, οι ενδυματολογικές επιλογές της.

Το Instagram account της καλλιτέχνιδας αποτελεί ήδη inspo για όλες εμάς, από το πώς ένα νεαρό κορίτσι με ταλέντο μπορεί να πετύχει στον χώρο με σκληρή δουλειά, αλλά και πώς μπορούμε να είμαστε current μέσα από τις εμφανίσεις μας.

Έχει αίσθηση του στιλ, η Κατερίνα και αυτό επιβεβαιώνει και η τελευταία της εμφάνιση. Το βράδυ της Τετάρτης (06/03), βρέθηκε στο Μέγαρο Μουσικής με αφορμή την παρουσίαση του τραγουδιού της, “Better Love” που θα μας εκπροσωπήσει φέτος στην Eurovision.

Η Ντούσκα επέλεξε ένα glam look το οποίο μας δίνει ντίσκο vibes και πολύ μας κάνει να θέλουμε να πάμε για χορό αυτό το σαββατοκύριακο.

Λίγα λόγια για το glam look

NPD Photo Agency

NPD Photo Agency

Η Κατερίνα φόρεσε ένα μαύρο σύνολο που αποτελούνταν ένα σακάκι και cigarette παντελόνι το οποίο είχε ένα πουά μοτίβο από παγιέτες. Πρόκειται για ένα άκρως βραδινό σύνολο το οποίο ανέδειξε ακόμη περισσότερο με τα αξεσουάρ της, όπως το navy μαντήλι από φτερά. Η αντιπαράθεση των υλικών πρόσφερε ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα στην εμφάνισή της.

Η ’70s αισθητική

NPD Photo Agency

NPD Photo Agency

Το πουά μοτίβο είναι ένα από τα πιο διαχρονικά patterns. Παρ’ όλα αυτά, η Ντούσκα επέλεξε μια πιο εντυπωσιακή εκδοχή αυτού του μοτίβου, με το κοστούμι της να διαθέτει μαύρες παγιέτες. Η επιλογή των αξεσουάρ, όπως το «σάλι» από χάντρες που έδεσε γύρω από την μέση της, αλλά και το μαντήλι από φτερά, αποδίδουν ένα ντίσκο, ’70s inspired σύνολο.

 

Κεντρική φωτογραφία: NPD Photo Agency