CELEBRITY STYLE

Η Katie Holmes φόρεσε το τέλειο φθινοπωρινό σακάκι και 5 ακόμη που χρειάζεσαι στην ντουλάπα σου

Charles Sykes/Invision/AP

Είναι περίεργη εποχή το φθινόπωρο, ας είμαστε ειλικρινείς. Τη μέρα κάνει ζέστη (σχεδόν αφόρητη), το βράδυ κρύο. Το να φορέσεις ένα jacket το πρωί στη δουλειά μοιάζει υπερβολικό, ενώ το να κυκλοφορήσεις τις βραδινές ώρες στην πόλη χωρίς ένα δερμάτινο μπουφάν βεβαιώνει ότι την επίσκεψή σου στο φαρμακείο, ζητώντας καραμέλες για τον βραχνιασμένο σου λαιμό. Οι εμφανίσεις που πρέπει να κάνεις αυτή την περίοδο, λοιπόν, πρέπει να έχουν την σωστή ισορροπία, και χρήση, καλοκαιρινών και φθινοπωρινών ρούχων.

Διάβασε επίσης: Η Katie Holmes φόρεσε σουτιέν 520 δολαρίων και εννοείται πως ξεπούλησε μέσα σε μια ώρα

Μπορεί για παράδειγμα, τη μέρα να φοράς το αγαπημένο σου summer dress και το βράδυ να «ρίχνεις» από πάνω ένα τζιν μπουφάν. Η Katie Holmes κάπως έτσι αντιμετώπισε την πρόσφατη εμφάνισή της και δημιούργησε το τέλειο φθινοπωρινό outfit. Το μυστικό για την επιτυχία του συνόλου της; Το σακάκι της.

Κάνοντας μια βόλτα στη φθινοπωρινή Νέα Υόρκη, η Katie Holmes επέλεξε να φορέσει ένα ολόλευκο casual σύνολο που περιλαμβάνει ένα t-shirt και υφασμάτινη παντελόνα. Για να δώσει μια φθινοπωρινή νότα στην, κατά τα άλλα καλοκαιρινή εμφάνισή της, πρόσθεσε από πάνω ένα oversized σακάκι στην πιο φθινοπωρινή απόχρωση. Σε σκούρο πορτοκαλί χρώμα το πανωφόρι ήταν η τέλεια προσθήκη στην casual εμφάνισή της.

 

Οι λόγοι που μας άρεσε το look

#1. Η απόχρωση ανέδειξε το total λευκό σύνολό της

#2. Το χρώμα «φωνάζει» φθινόπωρο

#3. Το σύνολο μπορεί να φορεθεί σε διάφορες περιστάσεις: στο γραφείο και για μια βόλτα στην πόλη

#4. Η oversized εφαρμογή του σακακιού ήταν αυτή που έκανε το look να ξεχωρίσει, προσφέροντας ένα ανδρόγυνου ύφους σύνολο.

Μπορούμε να συνεχίσουμε για ώρα γιατί μας άρεσε τόσο η εμφάνιση της Katie, αλλά προτιμήσαμε να προχωρήσουμε στο δια ταύτα. Να βρούμε stylish σακάκια σε ενδιαφέρουσες φθινοπωρινές αποχρώσεις σαν αυτές της ηθοποιού που ξέρουμε ότι θα μας προσφέρουν το ίδιο κομψές εμφανίσεις.

Αυτές οι προτάσεις μας

Σακάκι κοστουμιού, MANGO

 

 

Κοτλέ σακάκι, 8 by Yoox

 

 

Διπλόκουμπο σακάκι, Michael Kors

 

 

Μακρύ σακάκι, H&M

 

 

Διπλόκουμπο σακάκι, Topshop

 

Κεντρική φωτογραφία: Charles Sykes/Invision/AP