CELEBRITY STYLE

Η Jennifer Lopez με chainmail φόρεμα της Σήλιας Κριθαριώτη. Jenny from the block εσύ;

Και ποια γυναίκα δεν αγαπάει -αυτό που λένε και η ράπερς-, λίγο "bling" (αναφερόμενοι στα πολλά χρυσά και αστραφτερά κοσμήματα που φοράνε); Εγώ σαν γυναίκα που νομίζει ότι γεννήθηκε ράπερ πάντως, το χρυσό μου το θέλω. Το αναζητώ. Το νοσταλγώ. Και η αλήθεια είναι ότι μια προσωπικότητα της showbiz που μου το έβγαλε αυτό από το ξεκίνημα της καριέρας της, ήταν η Jennifer Lopez. Ξέρεις, επί Puff Diddy εποχή.

 

Διάβασε ακόμη: H Jennifer Lopez μας ταξιδεύει στο 2002 με την τελευταία εμφάνισή της

Τώρα, ακόμα κι αν το στιλ της Λατίνας σεξοβόμβας (ειλικρινά δεν υπάρχει καλύτερος χαρακτηρισμός για την περίπτωση της, δηλαδή βλέπεις τις φωτογραφίες της) έχει αλλάξει, στα μάτια μου η Jennifer Lopez θα είναι πάντα η Jenny from the block. Αυτή που φορούσε τα φαρδιά παντελόνια και crop τοπ και τα αναδείκνυε με τις παχιές χρυσές αλυσίδες για τον λαιμό και με τους τεράστιους χρυσούς κρίκους. Κάτι τέτοιο μου έβγαλε και στην φωτογράφισή της για την καμπάνια του νέου της αρώματος, αλλά με πιο glam, πιο «η JLO του σήμερα» διάθεση.

Δες ακόμη: Jennifer Lopez: Θα παραλάβει το βραβείο “Fashion Icon” στα φετινά CFDA και έχουμε ενστάσεις

Η γνωστή τραγουδίστρια και επιτυχημένη επιχειρηματίας, κυκλοφόρησε το νέο της άρωμα, “Promise”. Το ρούχο που επέλεξε για την καμπάνια, πέρα από το γεγονός ότι είναι Ελληνίδας σχεδιάστριας, είναι ένα φόρεμα που «παντρεύει» τη JLO του σήμερα με τη “Jenny from the block”.

 

Το εκπληκτικό chainmail φόρεμα σε μπρονζέ τόνους που φόρεσε η σταρ στην καμπάνια είναι από την Couture συλλογή της Σήλιας Κριθαριώτη. Με ανοιχτή πλάτη, halter λαιμόκοψη (που δένει δηλαδή στον λαιμό) και στολισμένο με κρύσταλλα Swarovski, η Jennifer ποζάρει στον φακό, δείχνοντας πιο όμορφη από ποτέ.

 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, που ο οίκος Celia Kritharioti και η σταρ συνεργάζονται. Η ίδια είχε εμπνευστεί από το Haute Couture show της Ελληνίδας σχεδιάστριας για το concept της παγκόσμιας περιοδείας της.

 

Κεντρική Φωτογραφία: www.instagram.com/celiakritharioti