CELEBRITY STYLE

H εξωτική red carpet εμφάνιση της Lupita Nyong’o με το πιο fancy clutch του καλοκαιριού

Photo by Charles Sykes/Invision/AP

H Lupita Nyong'o είναι από τις celebrities που αγαπούν τα χρώματα και μάλιστα τα έντονα και πιο φωτεινά. Η πρώτη φορά που μας συστήθηκε σε κόκκινο χαλί, η ηθοποιός διάλεξε ένα γαλάζιο φόρεμα Prada που έμεινε στην ιστορία, χαρίζοντάς της μία θέση στις πιο καλοντυμένες των Oscar. Από τότε, η Lupita συνεχίζει να κρατά σταθερή την προσέγγισή της για τη μόδα και συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις επίσημες εμφανίσεις της.

Πρόσφατα, η 35χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε στα ετήσια ACE Awards και έκανε μία άκρως καλοκαιρινή και παιχνιδιάρικη εμφάνιση που δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη για πολλούς λόγους.

Photo by Charles Sykes/Invision/AP

Photo by Charles Sykes/Invision/AP

Η Lupita διάλεξε ένα couture φόρεμα της Carolina Herrera σε μία έντονη κίτρινη απόχρωση, κεντημένο με πολύχρωμους παπαγάλους και μία λεπτή, γαλάζια κορδέλα δεμένη σαν ζώνη. Το φόρεμα ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι χρυσά, ψηλοτάκουνα πέδιλα ενώ τα statement σκουλαρίκια της ήταν απόλυτα σχετικά με το φόρεμα. Αυτό όμως που κέρδισε τις εντυπώσεις ήταν το fancy τσαντάκι της Judith Leiber, ένας ροζ ανανάς που έδενε άψογα με το tropical ύφος της εμφάνισής της.

Photo by Charles Sykes/Invision/AP

Photo by Charles Sykes/Invision/AP

Όπως πάντα, η Lupita δεν άφησε το μακιγιάζ σε δεύτερη μοίρα. Έδωσε χρώμα στα μάτια της με μικρές πέτρες και έβαψε τα νύχια τόσο των χεριών όσο και των ποδιών της σε μία έντονη γαλάζια απόχρωση για μία στιλάτη αντίθεση με το υπόλοιπο outfit.

A post shared by Judith Leiber (@judithleiberny) on

 

Κεντρική φωτογραφία: Charles Sykes/Invision/AP