CELEBRITY STYLE

5 Ελληνίδες celebrities μας δείχνουν τι μαγιό να φορέσουμε φέτος το καλοκαίρι

Επιτέλους πήρες την άδεια από τη δουλειά. Ετοιμάζεσαι να φύγεις για διακοπές. Ποιο αντηλιακό να πάρεις σου έχει πει η Βιβή Αγγελάκη και υπάρχει στην ήδη στο νεσεσέρ σου. Πετσέτες θαλάσσης, καλοκαιρινά φορεματάκια, γυαλιά ηλίου, όλα είναι μέσα στη βαλίτσα. Ξαφνικά όμως, συνειδητοποιείς ότι έχεις ξεχάσει να πακετάρεις το σημαντικό καλοκαιρινό item: το μαγιό.

Διάβασε ακόμη: Το ψηλόμεσο μπικίνι της Ολυμπίας Χοψονίδου κι άλλα 7 μαγιό για να διαλέξεις

Το άφησες τελευταίο, γιατί ακόμα δεν ξέρεις τι να αγοράσεις. Οι επιλογές και οι τάσεις πολλές και ενδιαφέρουσες, αλλά ακόμη δεν έχεις βρει το «τέλειο». Για να σε βοηθήσουμε, λοιπόν, κάναμε το εξής: μπήκαμε στα προφίλ 5 Ελληνίδων celebrities στο Instagram και βρήκαμε τις πιο stylish εμφανίσεις τους με μαγιό. Το top 5 μας παρακάτω, το οποίο είμαστε σίγουρες ότι θα ξεδιαλύνει το τοπίο και θα βοηθήσει να αποφασίσεις για το μαγιό που πρέπει να φορέσεις φέτος το καλοκαίρι.

Δες ακόμη: 10 πανέμορφα μαγιό κάτω των 35 ευρώ. Σου περισσεύουν λεφτά και για παγωτό
 

Τόνια Σωτηροπούλου – Ψηλόμεσο μπικίνι

Είναι κομψό και καλύπτει τα «γλυκάδια». Τα ρετρό vibes ενός ψηλόμεσου μαγιό είναι πάντα ευπρόσδεκτα στα beachwear looks μας.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Βολάν

 

Σαν μοντέλο, η Ηλιάνα ασχολείται με τη μόδα που σημαίνει ότι ξέρει από πρώτο χέρι τις τάσεις. Ήξερε λοιπόν, όταν τα βολάν είναι η It τάση της σεζόν, εξ’ ού και αυτό το σέξι μπικίνι.

Μαίρη Συνατσάκη – Total black

 

Ένα μαύρο μαγιό είναι διαχρονικό και θα δείχνει φανταστικά στην ηλιοκαμένη σου επιδερμίδα. Επιβεβαιωμένο και από τη stylish Μαίρη.

Χριστίνα Μπόμπα – Τropical print

 

California vibes μας βγάζει το tropical μπικίνι της Χριστίνα Μπόμπα και τα ίδια θα «βγάλει» και σε εσένα αν επιλέξεις ένα τέτοιο look.

Ελένη Φουρέιρα – Μπικίνι με neon logo

 

Αν και το όνομά σου δεν θα είναι εύκολο να τυπώσεις στο μαγιό σου, μπορείς να φορέσεις ένα μαγιό με το όνομα της Ελένης Φουρέιρα τυπωμένο επάνω του. Πέρα από την πλάκα, τα neon vibes του μπικίνι στης σταρ είναι ό,τι χρειαζόμαστε για να υιοθετήσουμε μια από τις πιο hot τάσεις του καλοκαιριού (σ.σ neon).

Κεντρική φωτογραφία: /www.instagram.com/chrismpo/