CELEBRITY STYLE

Η φούστα της Μαίρης Συνατσάκη είναι το δώρο που θες για τα Χριστούγεννα

Το βράδυ της Δευτέρας, η Μαίρη Συνατσάκη παρουσίασε τη χειμερινή συλλογή παπουτσιών Mairiboo for Envie σε ένα πάρτι με κλίμα χριστουγεννιάτικο. Φυσικά, η οικοδέσποινα φρόντισε να είναι κι εκείνη λαμπερή και δεν παρέλειψε να φορέσει το πιο λαμπερό ζευγάρι από τη συλλογή της.

Σίγουρα όμως, όλα θα ήταν διαφορετικά, αν στο outfit δεν υπήρχε αυτή η φούξια, fringed φούστα.Συνδύασε μία statement φούστα με ένα ζευγάρι μαύρα, glittery παπούτσια κι ένα ημιδιάφανο body από την συλλογή της Έλενας Χριστοπούλου, Eclectic Soiree. Κι επειδή θα αναρωτιέσαι πού μπορείς να βρεις αυτή την εξαιρετικά παιχνιδιάρικη και γιορτινή φούστα θα σου πω ότι είναι διαθέσιμη στο concept store Elegance Plus στη Θεσσαλονίκη.

 

Σίγουρα μπορείς να ρίξεις μία ματιά και στο online store, μήπως τη βρεις σύντομα διαθέσιμη. Το outfit ολοκλήρωσε με ένα statement κολιέ Swarovski, τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Σπύρος Σαμοΐλης και το μακιγιάζ της η Γωγώ Νικηφοράκη. Υπεύθυνος για το εξαιρετικά stylish αποτέλεσμα ήταν ο Άρης Γεωργιάδης.

 Τα «Carrie» γοβάκια που φορούσε -καθώς και στην ανθρακί εκδοχή τους- είναι από τη συλλογή Mairiboo for Envy και πολύ εύκολα θα ολοκληρώσουν τα γιορτινά σου outfits κι όχι μόνο.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/mairiboo