CELEBRITY STYLE

Η Meghan Markle έκανε τη διαφορά στη βάφτιση του πρίγκιπα Louis

Dominic Lipinski/Pool Photo via AP

Στην βάφτιση του πρίγκιπα Louis παρευρέθηκε όλη η βασιλική οικογένεια- πλην της βασίλισσας Ελισάβετ και το Φίλιππου- και φυσικά οι νεόνυμφοι Meghan Markle και πρίγκιπας Harry. Αν και τα φώτα έπεσαν, όπως ήταν αναμενόμενο, στο μικρό Louis και φυσικά την όμορφη μαμά του, Kate Middleton, η εμφάνιση της Δούκισσας του Sussex δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Η όμορφη Meghan έκανε τη διαφορά σε αυτό το επίσημο event, αφού ενώ όλες οι κυρίες διάλεξαν ανοιχτά χρώματα, εκείνη επέλεξε μία ιδιαίτερη olive green απόχρωση που την έκανε να ξεχωρίσει.

Το φόρεμα με το χαμόγελο στο κόψιμο του πάνω μέρους ήταν Ralph Lauren, το οποίο συνδύασε με γόβες και καπέλο του Stephen Jones στο ίδιο χρώμα. Έτσι κι αλλιώς η μονοχρωμία είναι ένας ακόμα άγραφος νόμος που αφορά στις ενδυματολογικές επιλογές των κυριών που φέρουν βασιλικούς τίτλους και η Meghan είναι πια μία από αυτές.

Dominic Lipinski/Pool Photo via AP

Dominic Lipinski/Pool Photo via AP

Φαίνεται ότι η Meghan Markle θα είναι από εκείνες που δεν θα διστάσουν να επιλέξουν έντονα χρώματα σε επίσημες εμφανίσεις και η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα τα καταφέρνει μία χαρά. Πρόσφατα, φόρεσε ένα κίτρινο φόρεμα του Brandon Maxwell στο ”Your Commonwealth” Youth Challenge reception και κέρδισε καλές κριτικές και τώρα κάνει ξανά τη διαφορά με ένα λαδί πράσινο που σίγουρα μπορεί να υποστηρίξει.

Dominic Lipinski/Pool Photo via AP

Dominic Lipinski/Pool Photo via AP

Αν τα tiny florals είναι το highlight στο στιλ της Kate Middleton, η Meghan Markle μάλλον θα διαφοροποιείται εμφανισιακά μέσω των ιδιαιτέρων και ασυνήθιστων για τις βασιλικές εμφανίσεις χρωμάτων.

 

Κεντρική φωτογραφία: Dominic Lipinski/Pool Photo via AP