CELEBRITY STYLE

H Meghan Markle με κοστούμι Alexander McQueen στην πρώτη επίσημη βραδινή εμφάνισή της

John Stillwell/PA via AP

Οι στιλιστικές επιλογές είναι μία καθαρά προσωπική υπόθεση. Όταν όμως είσαι μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας η υπόθεση παύει να είναι προσωπική και ανάγεται σε ζήτημα υψίστης σημασίας. Η Meghan Markle φέρνει στο παλάτι σύγχρονο αέρα και παλεύει να σπάσει τους κανόνες. Στην πρώτη επίσημη βραδινή εμφάνιση στο πλευρό του Πρίγκιπα Harry επιλέγει κοστούμι κι όχι φόρεμα. Είπες σιγά το πράγμα; Αν σε ακούσει η Ελισάβετ κάηκες.

Παρευρέθηκαν στα Endeavour Fund Awards μια τελετή βράβευσης για τους άντρες που υπηρέτησαν την πατρίδα τους. Στο βροχερό Λονδίνο η ομπρέλα είναι πιο σημαντική από την τσάντα, οπότε η Meghan τη θεώρησε απαραίτητο αξεσουάρ. Το ψιλόβροχο κάνει τη μεγαλύτερη ζημιά στη φράντζα.

Μαύρο παντελόνι που σταματούσε στον αστράγαλο και μαύρο σακάκι Alexander McQueen, λευκό πουκάμισο, μυτερές μαύρες γόβες Jimmy Choo και clutch του οίκου Prada,

John Stillwell/PA via AP

John Stillwell/PA via AP

Ben Stansall

Ben Stansall

Ben Stansall

Ben Stansall

Η Meghan ανέβηκε στη σκηνή για να απονείμει βραβείο παρόλο που δε θεωρείται ακόμα επίσημο μέλος της βασιλικής οικογένειας. Αέρας ανανέωσης πνέει στο Μπάκιγχαμ.

Ben Stansall/pool via AP

Ben Stansall/pool via AP

Την ίδια στιγμή ο Aaron Korsh, δημιουργός της σειράς Suits, ανακοίνωσε την αντικαταστάτριά της. «Εκ μέρους της ομάδας του Suits είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος που καλωσορίζω την Katherine Heigl στην οικογένεια μας. Πάντα ήμουν μεγάλος θαυμαστής της δουλειάς της και χάρηκα που έμαθα πως είναι μεγάλη φαν της σειράς. Ανυπομονώ να έρθει να παίξει με το υπόλοιπο καστ και το συνεργείο. Δυστυχώς δεν μπορώ να πω το ίδιο για τον Harvey, τον Louis, την Donna και τον Alex αφού η Samantha Wheeler θα είναι μια απειλή στο status quo τους».

 

Κεντρική Φωτογραφία: John Stillwell/PA via AP