CELEBRITY STYLE

Τα styling tips της Meghan Markle για να καμουφλάρει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

Dominic Lipinski/Pool via AP

Η Meghan Markle βρίσκεται περίπου στα μέσα της εγκυμοσύνης της, δεδομένου ότι η επίσημη ανακοίνωση του παλατιού ενημερώνει ότι αναμένεται να γεννήσει την άνοιξη. Αν και η κοιλιά της δεν είναι τόσο μεγάλη ακόμα, ωστόσο κάτι θα φαινόταν μέχρι τώρα αν εκείνη δεν είχε το σωστό ντύσιμο. Κάποιοι, που την παρακολουθούν πιστά, ίσως κάτι να υποπτεύθηκαν, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, η δούκισσα του Sussex τα πήγε μία χαρά μέχρι τώρα.

Αφού λοιπόν, η σιλουέτα της Meghan Markle είναι ακόμα αδύνατη, όλη η προσοχή επικεντρώνεται στην περιοχή της κοιλιάς. Πρώτη, γενική αλλαγή στο στιλ της είναι το γεγονός ότι σταμάτησε να φορά φορέματα σε ίσια γραμμή. Ποιες ήταν όμως οι εναλλακτικές της;

Gareth Fuller/Pool via AP

Ενώ η Kate Middleton μας έχει συνηθίσει με τα μαντό και τα παλτό, τα οποία φορά κουμπωμένα φυσικά, η Meghan Markle δεν είχε αυτή τη στιλιστική συνήθεια. Στο γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας την είδαμε να τα τιμά, σε ίσια γραμμή. Έτσι, η ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της, κρύβεται πίσω από το πανωφόρι και μάλιστα με πολύ κομψό τρόπο.

Dominic Lipinski/Pool via AP

Dominic Lipinski/Pool via AP

Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τα blazers που έχει αρχίσει να φορά τελευταία. Για παράδειγμα, το καρό σακάκι που φόρεσε σε πρόσφατη εμφάνισή της στο ταξίδι της με τον πρίγκιπα Harry στην Αυστραλία ήταν ιδανικό για να καμουφλάρει την κοιλιά της, ειδικά μαζί με το loose πουκάμισο.

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Ένας ακόμα έξυπνος και stylish τρόπος για να κρύψει την κοιλίτσα της είναι το peplum top. Ο επιπλέον όγκος που πέφτει πάνω στην κοιλιά είναι το στοιχείο του top, επομένως η ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα κρύβεται μια χαρά.

Eddie Mulholland/Pool Photo via AP

Eddie Mulholland/Pool Photo via AP

Τέλος, θα την έχεις δει πολλές φορές να κρατά το clutch μπροστά από την κοιλιά της. Ειδικά στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης, είναι ένα έξυπνο trick που δεν αφήνει να φανούν τυχόν αλλαγές στο σώμα, αν ακόμα δεν έχεις κάνει τις επίσημες ανακοινώσεις.

Κεντρική φωτογραφία: Dominic Lipinski/Pool via AP