CELEBRITY STYLE

Το φόρεμα εγκυμοσύνης της Meghan Markle κοστίζει 30 ευρώ και ξέρουμε πού θα το βρεις

Kirsty O'Connor/PA via AP

Σου έχω πει πολλά για την Meghan Markle και το στιλ της. Δεν μπορώ πλέον παρά να παραδεχτώ ότι η δούκισσα του Sussex είναι μέσα στις πιο καλοντυμένες κυρίες και μάλιστα αυτό το κατάφερε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Η Meghan Markle, που τους τελευταίους μήνες αποθεώνει το pregnant style, θα έχεις προσέξει ότι δεν επιλέγει πολύ συχνά ρούχα εγκυμοσύνης. Θα θυμάσαι το μαύρο φόρεμα από το Asos που έγινε αμέσως sold out και τώρα το ίδιο αναμένεται και γι’ αυτό από τα H&M.

Kirsty O'Connor/PA via AP

Kirsty O’Connor/PA via AP

Σε μία επίσημη εμφάνισή της φόρεσε ένα πλεκτό, μπεζ, midi φόρεμα από την maternity συλλογή H&M μαζί με ένα παλτό στην ίδια απόχρωση. Το outfit ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι slingback, ψηλοτάκουνα παπούτσια και νομίζω είναι το πιο κομψό και minimal pregnant look που έχουμε δει τελευταία.

Kirsty O'Connor/PA via AP

Kirsty O’Connor/PA via AP

Kirsty O'Connor/PA via AP

Kirsty O’Connor/PA via AP

Φυσικά, αν είσαι κι εσύ εγκυμονούσα, μπορείς να βρεις το φόρεμα στα H&M, το οποίο κοστίζει μόλις 30 ευρώ και χρησιμοποιώντας ένα παλτό που ήδη έχεις ή μία μακριά ζακέτα, να δημιουργήσεις ένα κομψό outfit.

MAMA Fine-knit dress, Η&Μ – 29,99€

Αν πάλι δεν έχεις φουσκωμένη κοιλίτσα, μπορείς απλά να εμπνευστείς από το outfit της Meghan Markle για ένα minimal, monochrome outfit που με το σωστό accessorizing θα σε πάει παντού.

 

Κεντρική φωτογραφία: Kirsty O’Connor/PA via AP