CELEBRITY STYLE

Η Melania Trump ξαναχτυπά με νέα στιλιστική επιλογή

AP Photo/ Evan Vucci

Δε χρειάζεται να σου πω ότι η Melania Trump είναι μία από τις πιο αμφιλεγόμενες, στιλάτες παρουσίες παγκοσμίως. Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ προφανώς έχει αδυναμία στο καλό ντύσιμο, αγαπά τα πανάκριβα ρούχα και σε κάθε της εμφάνιση το επιβεβαιώνει περίτρανα. Αν και δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει τα κομψά outftis της, σίγουρα δεν θα προσπεράσει και τις αστοχίες της ή τις προκλητικές της επιλογές.            

Πρόσφατα, η Melania Trump υποδέχτηκε στον Λευκό Οίκο την Iván Duque Márquez, Πρόεδρο της Κολομβίας και η επιλογή του look της ήταν ο λόγος που οι φωτογραφίες της κυκλοφόρησαν παντού στα social media.

AP Photo/ Evan Vucci

AP Photo/ Evan Vucci

Γι’ αυτή τη συνάντηση, η Melania Trump διάλεξε ένα statement παλτό Fendi σε μία έντονη φούξια απόχρωση, με plaid print που του έδινε μία πιο fancy πινελιά. Το πανωφόρι έδενε στη μέση με μία ζώνη ενώ στα μανίκια είχε γούνινες λεπτομέρειες στο ίδιο χρώμα.

Προφανώς, το twitter οργίασε αλλά οι γνώμες διίστανται με κάποιους να αποθεώνουν την εμφάνισή της και κάποιους άλλους να χλευάζουν την επιλογή της.

Η Melania συνδύασε το παλτό με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες, nude γόβες, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της συνάντησής της δεν άνοιξε καθόλου το παλτό, κάνοντας έτσι πολλούς να το παρομοιάσουν με μπουρνούζι.

Η αλήθεια είναι ότι η κριτική μάλλον δεν αφορούσε στο παλτό καθαυτό, αλλά στο ότι η πρώτη κυρία των ΗΠΑ το φόρεσε και μάλιστα σε μία επίσημη, πολιτική συνάντηση με αυτό τον τρόπο. Προφανώς, όμως, η Melania δεν κάνει εκπτώσεις στο γούστο της και και επιλέγει αυθόρμητα – ή όχι; – οπότε αναμένουμε το επόμενο, «αμφιλεγόμενο» outfit.

Επ πού πας; εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/ Evan Vucci