CELEBRITY STYLE

Η Naomi Watts κάνει το καλοκαιρινό navy φόρεμα ιδανικό για την πόλη

Το πιθανότερο είναι να έχεις επιστρέψει στην καθημερινότητα και να είσαι στη φάση επανένταξης στο γραφείο, τις υποχρεώσεις και τις απαιτήσεις. Ωστόσο, η σκέψη σου πού και πού ταξιδεύει στις μέρες των διακοπών και στις ανέμελες στιγμές. Κι ενώ λίγες μέρες πριν αρκούσε ένα φόρεμα κι ένα ζευγάρι σανδάλια για να κυκλοφορείς, τώρα πρέπει να είσαι λίγο πιο προσεκτική και να μπεις ακόμα και με τα outfits σου, πάλι στα καλούπια της καθημερινότητας. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αφού θα χρειαστεί να γίνεις λίγο πιο δημιουργική, να ανακαλύψεις νέες τάσεις και να προσαρμόσεις το φθινοπωρινό mood στην άκρως καλοκαιρινή σου διάθεση.

Τα Σαββατοκύριακα και τα απογεύματα μπορείς να νιώσεις λίγο πιο ελεύθερη στιλιστικά ακολουθώντας το παράδειγμα της Naomi Watts, η οποία καταφέρνει να κάνει το navy φόρεμά της ιδανικό για το street style της πόλης.

 

Ουσιαστικά δεν κάνει κάτι ιδιαίτερο. Συνδύασε με το navy, midi φόρεμα ένα ζευγάρι λευκά, άνετα sneakers με μία επίσης λευκή cross body bag, η οποία αντικατέστησε την ψάθινη που κυριάρχησε το καλοκαίρι.

Η Naomi Watts το έκανε με το navy φόρεμά της. Εσύ όμως μπορείς σαφώς να το κάνεις με όποιο άλλο φόρεμα φόρεσες αρκετά όλο το καλοκαίρι και καθόλου δεν θα σε πείραζε να συνεχίσεις να το φοράς και τώρα, ακόμα κι αν πρόκειται για βόλτα στην πόλη. 

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/naomiwatts