CELEBRITY STYLE

H συγκλονιστικά σέξι εμφάνιση της Natalie Portman. Υποκλινόμαστε

Chris Pizzello/Invision/AP

Μια γυναίκα χρειάζεται ένα LBD στην ντουλάπα της. Το τέλειο «μικρό, μαύρο φόρεμα» που θα φοράει συνέχεια, που είναι κομψό αλλά και σέξι, με το κατάλληλο styling. Υπάρχουν βέβαια και εναλλακτικές. Ρούχα που μπορεί κανείς να χαρακτηρίσει ως την τέλεια εναλλακτική ενός LBD. Το πρόσφατο outfit της Natalie Portman μας δίνει την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε ένα διαχρονικό ρούχο, όπως ένα μαύρο φόρεμα, με άλλο μάτι. Ένα που μας κάνει να σκεφτόμαστε ότι μια μαύρη ζιπ κιλότ πρόκειται για μια εξίσου καλή εναλλακτική ενός μαύρου φορέματος. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Διάβασε ακόμη: Η Natalie Portman στη Βενετία με χρυσό Gucci έκανε την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας της

Για την πρεμιέρα της ταινίας “Lucy in the Sky”, η Natalie Portman επέλεξε να φορέσει μια σούπερ σέξι, μαύρη ζιπ κιλότ aka playsuit (η ονομασία που χρησιμοποιείται για ένα ρούχο όπως μια ολόσωμη φόρμα σε κοντό μήκος) που θυμίζει φόρεμα αλλά και σακάκι tuxedo κοστούμιου. Το μίνι μήκος του φορέματος σε συνδυασμό με το αποκαλυπτικό και βαθύ ντεκολτέ της λαιμόκοψης καθιστούν το ρούχο αυτό, ένα αρκετά σέξι outfit.

Chris Pizzello/Invision/AP

Chris Pizzello/Invision/AP

Δες ακόμη: Natalie Portman εναντίον Moby: “Δεν τα είχαμε ποτέ, ήταν ανατριχιαστικός”

Η γνωστή ηθοποιός ολοκλήρωσε το look με απλό, απέριττο και μίνιμαλ styling.

Chris Pizzello/Invision/AP

Chris Pizzello/Invision/AP

Φόρεσε ένα ζευγάρι μαύρα strappy σανδάλια, διακριτικά σκουλαρίκια στ’ αυτιά με μαύρη πέτρα (από τις φωτογραφίες δεν μπορούμε να αναγνωρίσουμε το είδος της πέτρας, αλλά φανταζόμαστε ότι πρόκειται για μια που αξίζει πολλά, πολλά δολάρια) και κατακόκκινο κραγιόν στα χείλη.

Chris Pizzello/Invision/AP

Chris Pizzello/Invision/AP

Μια ζιπ κιλότ, σαν ένα ρούχο που τείνει να έχει Α γραμμή, συχνά θυμίζει φόρεμα. Αυτό είναι μια καλή εναλλακτική για όσες αποζητούν περισσότερη ενδυματολογική ασφάλεια στην εμφάνισή τους, όταν έχουν να κάνουν με ένα τόσο κοντό μήκος ρούχου. Λειτουργώντας σαν παντελόνι και ενώ δείχνει σαν φόρεμα, ένα μίνι μαύρο playsuit πρόκειται για ένα ρούχο που προσφέρει άνεση αλλά και απαράμιλλο στιλ.

Βέβαια το αφοπλιστικά σέξι ρούχο της Natalie Portman σε συνδυασμό με αψεγάδιαστο πάντα στιλ της σταρ, καθιστά το εν λόγω outfit από τα πιο stylish που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό από την ηθοποιό. Υποκλινόμαστε.

 

Κεντρική φωτογραφία: Chris Pizzello/Invision/AP