CELEBRITY STYLE

Η Nicole Kidman λάμπει στο κόκκινο χαλί παρέα με την 19χρονη ανιψιά της

Η Nicole Kidman είναι μία από τις πιο classy διάσημες παρουσίες στις red carpet εμφανίσεις της. Χωρίς ποτέ να είναι υπερβολική ή πολύ τολμηρή, επιλέγει δημιουργίες που δεν περνούν απαρατήρητες, ενώ σχεδόν πάντα τονίζουν την ψηλόλιγνη σιλουέτα της. Πρόσφατα, η όμορφη ηθοποιός εμφανίστηκε στα ARIA Awards, τα οποία παρουσίασε ο σύζυγός της, Keith Urban. Επέλεξε μία ιδιαίτερα εντυπωσιακή δημιουργία Oscar de la Renta σε μία champagne απόχρωση, την οποία αναδείκνυε το σατέν ύφασμα. Πρόκειται για ένα jumpsuit του οποίου το top ήταν καλυμμένο από φτερά, στην ίδια ακριβώς απόχρωση.

 

Η εμφάνισή της αυτή όμως, δεν ήταν ικανή να σε κάνει να μην προσέξεις την εξαιρετικά κομψή, 19χρονη ανιψιά της, Lucia Hawley, η οποία στεκόταν δίπλα της με ένα μαύρο φόρεμα και λαμπερό χαμόγελο. Πρόκειται για την κόρη της μικρότερης αδερφής της ηθοποιού, η οποία έχει μάλλον τα γονίδια της θείας, αν κρίνουμε τουλάχιστον από το ύψος.

 

Και οι δύο ήταν υπέροχες, αλλά η Nicole Kidman έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της τελευταία, φορώντας την πιο red carpet version του jumpsuit.

Κι επειδή έρχονται μέρες γιορτινές, λέω να σκεφτείς την εκδοχή ενός εντυπωσιακού jumpsuit (όχι τόσο, όσο αυτό της Nicole Kidman), αν πρόκειται να κάνεις κάποια grande εμφάνιση.

Velvet jumpsuit, MI-RO

Royal black playsuit, Nadia Rapti

Draped two-tone crepe jumpsuit, Cushine et Ochs

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/nicolekidman