CELEBRITY STYLE

H Olivia Colman με Zeus + Δione στη Vogue

Jordan Strauss/Invision/AP

Ο Γιώργος Λάνθιμος έκανε την καλύτερη επιλογή, διαλέγοντας για πρωταγωνίστρια της ταινίας του “The Favourite” την Olivia Colman, γιατί πρόκειται για μια εκπληκτική γυναίκα. Πέρα από το ταλέντο της στην ηθοποιία το οποίο της χάρισε βραβείο Όσκαρ, με το που ανοίξει το στόμα της όλα είναι πιθανά.

Διάβασε ακόμη: Olivia Colman: 5 πράγματα που δεν ήξερες για τη μεγάλη νικήτρια των φετινών Όσκαρ

Τη βρετανίδα ηθοποιό διακατέχει μια εκλεπτυσμένη και σχεδόν ειρωνική αίσθηση του χιούμορ (στοιχεία που χαρακτηρίζουν το αγγλικό χιούμορ γενικότερα) που το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να γελάς. Τη χειμαρρώδη προσωπικότητά της είχαμε μια ευκαιρία να απολαύσουμε και στην σύντομη, αλλά τόσο απολαυστική, συνέντευξη που έδωσε για τη Vogue.

Δες ακόμη: Η Olivia Colman μεγαλώνει φεμινιστές γιους και “τρέμει” τη φήμη που της φέρνει η δουλειά της

Η Colman, λοιπόν, ήταν καλεσμένη στο τελευταίο επεισόδιο του YouTube series “73 Questions With”, και στα 10 λεπτά του βίντεο είχαμε την δυνατότητα να ακούσουμε την ηθοποιό ν’ απαντάει σε ερωτήσεις του τύπου «Ποια είναι η χειρότερη συμβουλή που σου έχουν δώσει ποτέ». Πέρα απ’ αυτά που είπε, αυτό που μας εντυπωσίασε ήταν και η παρουσία της σε ενδυματολογικό επίπεδο. Με ένα σύνολο που ταιριάζει σε μια σωστή βασίλισσα (η Colman πέρα από την Queen Anne που υποδύθηκε στην ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, παίζει και τη βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ στη σειρά The Crown), η Olivia φόρεσε ένα total black σύνολο.

 

Με βικτοριανού ύφους μακρύ, μαύρο σακάκι και παντελόνα το look της Colman ήταν τρομερά κομψό. Το κοστούμι συνδύασε με μια μεταξωτή πουκαμίσα του ελληνικού brand Ζeus+Δione (να σημειώσουμε ότι τον οίκο έχει ιδρύσει η Μαρέβα Μητσοτάκη και Δήμητρα Κολοτούρα). Με γιακά μάο (ο χαμηλός γιακάς μανδαρίνου), το τοπ διαθέτει ένα ανάγλυφο ριγέ pattern και μακρύ φουσκωτό μανίκι.

Στο e-shop του Zeus + Δione καταφέραμε να βρούμε την ίδια πουκαμίσα, όχι όμως σε μαύρη χρώμα, αλλά σε δύο διαφορετικές εκδοχές (σε καφέ και φούξια).

Μεταξωτή μπλούζα ‘Hera’, Zeus + Δione,

Το Zeus+Δione είναι από τα brands που επιλέγουν πολλές Ελληνίδες, παρ’ όλα αυτά έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και fashionistas στο εξωτερικό. Οι επιρροές του οίκου έχουν ελληνικό χαρακτήρα, ενώ εμπνέονται αρκετά από τις αρχαιοελληνικές ενδυμασίες.

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP