CELEBRITY STYLE

Οι γόβες stiletto της Βίκυς Καγιά στο GNTM και 5 ζευγάρια για να υιοθετήσεις το femme fatale στιλ της

Κι αν έχει φορέσει ψηλοτάκουνα η Βίκυ Καγιά στη ζωή της. Σαν μια γυναίκα με επιτυχημένη καριέρα στο μόντελινγκ, είμαστε σίγουρες ότι τα πόδια της έχουν φορέσει από τις πιο όμορφες, τις πιο ψηλές μέχρι και τις πιο «περίεργες» γόβες stiletto.

Διάβασε ακόμη: Η αγάπη της Βίκυς Καγιά για τα tailored σακάκια κι 6 επιλογές για τις πιο στιλάτες εμφανίσεις σου

Δεν υπάρχει σχεδιαστής μόδας εξάλλου, που να μη λατρεύει τα ψηλοτάκουνα ακόμα κι αν πρόκειται για τον Demna Gvasalia που έντυνε τα πόδια των μοντέλων του με τα πιο άβολα Crocs/πλατφόρμες. Δηλαδή, δεν γίνεται να υπάρχει designer που να μην εκτιμά το σεξαπίλ και πηγαία θηλυκότητα που προσφέρουν οι stiletto σε μια γυναίκα (ή άντρα, δεν κρίνουμε).

Δες ακόμη: Τα 10 πιο όμορφα ψηλοτάκουνα παπούτσια για να φρεσκάρεις τη συλλογή σου

Αν, λοιπόν, είχαμε να επιλέξουμε το πιο must όλων των must στα ψηλοτάκουνα, θα λέγαμε αμέσως τις μαύρες γόβες. Είναι ένα ζευγάρι που πολλές γυναίκες έχουν στην ντουλάπα τους (μια από τις άλλες πολλές που δεν έχουν ένα ζευγάρι είμαι εγώ, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν μπορώ να περπατήσω με παπούτσια stiletto) και που κάπως ασυνείδητα επιλέγουν όταν θέλουν να δώσουν ένα boost θηλυκότητας στις εμφανίσεις τους. Ε, η Βίκυ, το Βικάκι, η παρουσιάστρια και κριτής του GNTM, είναι μια απ’ αυτές τις γυναίκες.

Φόρεσε, λοιπόν, τις πιο σέξι μαύρες γόβες stiletto, ξέρεις αυτές με το τακούνι που το πάχος τους συγκρίνεται μ’ αυτό μιας καρφίτσας και που έχουν την τέλεια κούρμπα και απόσταση από τη μύτη και το τακούνι. 

 

Ποστάροντας την παραπάνω φωτογραφία, λοιπόν, η Βίκυ, μας έδειξε πώς μια μαύρη γόβα είναι το τέλειο εργαλείο για να εκφράσεις τη θηλυκότητά σου ή απλά να βγάλεις τη femme fatale γυναίκα που κρύβεις μέσα σου.

Στην αναζήτηση όλων των παραπάνω, αναζητήσαμε και τις 5 πιο σέξι γόβες που θα μας βοηθήσουν να το καταφέρουμε αυτό.

 

 

Δερμάτινες γόβες “Keke”, Michael Kors

 

 

Δερμάτινες γόβες με scoop pattern, Tsakiris Mallas

 

 

Ψηλοτάκουνες γόβες με αγκράφα από πέρλες, Miu Miu

 

 

Γόβες με animal print τύπωμα, ZARA

 

 

Μυτερές γόβες από Plexi, Envie

 

Κεντρική φωτογραφία: /www.instagram.com/vickykaya_/