CELEBRITY STYLE

Queen Letizia: 3 σύνολα της γαλαζοαίματης που θα σε εμπνεύσουν για τα looks της δουλειάς

AP Photo/Andrew Medichini

Καλή η Meghan Markle και η Kate Middleton, δε λέμε, αλλά υπάρχουν κι άλλες γαλαζοαίματες που έχουν αίσθηση του στιλ. Ειδικά, αν αυτή η γαλαζοαίματη, φοράει ρούχα που έχει είναι οικονομικά (ή τουλάχιστον πιο οικονομικά από άλλων γυναικών παρόμοιου status) και που μας εμπνέουν για τις εμφανίσεις μας.

Αναφερόμαστε στην βασίλισσα της Ισπανίας, Letizia η οποία είναι από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες με ένα τόσο σημαντικό τίτλο. Οι εμφανίσεις της Letizia έχουν πάντα δύο κοινά χαρακτηριστικά: είναι κομψές, ενώ αναδεικνύουν άψογα το γυναικείο σώμα. Ό,τι φοράει η βασίλισσα ταιριάζει άψογα στο σώμα της, είτε είναι από το fit των ρούχων της, είτε από τις σιλουέτες που επιλέγει.

Πολλά από τα looks της είναι τόσο σοφιστικέ, όσο και fashion forward, ώστε να αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλες εμάς Εμπνεόμαστε, λοιπόν, από τις εμφανίσεις της για τις δικές μας και συγκεκριμένα γι’ αυτές της δουλειάς. Επιλέξαμε τρία looks της Queen Letizia τα οποία είναι κατάλληλα για το εργασιακό περιβάλλον, προσφέροντας απαράμιλλη κομψότητα.

Το «αναπάντεχο» κοστούμι

 

Η επιτομή του “power dressing” είναι ένα tailored κοστούμι. Η βασίλισσα Letizia σε πρόσφατη εμφάνισή της, φόρεσε ένα εκπληκτικό κοστούμι του Ισπανού σχεδιαστή Roberto Torretta. Το ενδιαφέρον στην περίπτωση αυτή είναι η αναπάντεχη απόχρωση του. Το έντονο κόκκινο χρώμα μπορεί να μην είναι η πρώτη μας επιλογή όταν πρόκειται να επιλέξουμε ένα κοστούμι, αλλά η Letizia αποδεικνύει ότι το χρώμα αυτό, αποδίδει δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Η γαλαζοαίματη μάλιστα, έχει φορέσει το ίδιο σύνολο ξανά, για την ακρίβεια πέρσι τον Ιούνιο, με λίγο διαφορετικά αξεσουάρ απ’ ότι τώρα.

Το τέλειο φόρεμα για τη δουλειά

 

Σε αντίθεση με την παραπάνω λιγότερο αναμενόμενη εμφάνιση, η Letizia σε αυτή την περίπτωση φόρεσε ένα πιο διαχρονικό look. Με ένα σούπερ κομψό γκρι, shift φόρεμα, η βασίλισσα της Ισπανίας πρόσφερε ένα look που είναι κλασικό αλλά stylish παράλληλα. Το εφαρμοστό μίντι φόρεμα του σχεδιαστή Hugo Boss διαθέτει μια ασύμμετρη V λαιμόκοψη και καρό μοτίβο. Το συνδύασε με μαύρα αξεσουάρ, όπως μια λεπτή μαύρη δερμάτινη ζώνη στη μέση, μαύρη τσάντα/φάκελο και μαύρες γόβες.

Το ”trendy” σύνολο

 

Προσφέροντας ένα πιο επίκαιρο look, το οποίο περιλαμβάνει από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, η Letizia πριν λίγο καιρό, εμφανίστηκε φορώντας μια snakeskin, πλισέ φούστα. Η εμφάνιση αυτή συζητήθηκε πολύ, όχι μόνο επειδή ήταν πολύ κομψή, αλλά κυρίως για την φούστα της που ήταν του brand Zara -άρα και πολύ οικονομική. Στην statement φούστα έδωσε ένα ’70s twist, συνδυάζοντας την με ένα απλό μαύρο τοπ και μαύρες καστόρινες μπότες. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση με μια φαρδιά δερμάτινη ζώνη.

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Andrew Medichini