CELEBRITY STYLE

Η Rihanna επαναφέρει την καμπαρντίνα με τον δικό της ανατρεπτικό τρόπο

Λίγο καιρό πριν δεν μπορούσες να φανταστείς τη Rihanna να φορά κάτι κλασικό. Αλλά, η RiRi μπορεί να το κάνει κι αυτό και μάλιστα χωρίς να φαίνεται ότι φορά στολή. Έχει τον δικό της τρόπο να μεταμορφώνει ακόμα και την πιο κλασική τάση σε πρωτοποριακή γιατί απλά βάζει πάντα την δική της πινελιά. Αυτό ακριβώς έκανε και με την καμπαρντίνα, τη οποία απογείωσε και επαναπροσδιόρισε το διαχρονικό της ρόλο στο στιλ με το τρόπο της.

Η Rihanna βρέθηκε στο Ντουμπάι για την προώθηση του brand της, Fenty Beauty, και έκανε δύο διαφορετικές εμφανίσεις φορώντας trench coat και μάλιστα στη γνωστή μπεζ απόχρωση που την έχει καθιερώσει.

 

Από τη μία φόρεσε ένα σατέν, belted coat-dress σε μπεζ χρώμα από τη συλλογή του Ricardo Tisci για τον οίκο Burberry, ο οποίος είναι ταυτισμένος με την καμπαρντίνα σε κάθε εκδοχή της. Το coat-dress συνδύασε με ένα ζευγάρι, επίσης κλασσικά strappy πέδιλα Manolo Blahnik, ενώ κρατούσε κι ένα mini, boxy τσαντάκι Stalvey.

 

Η δεύτερη εμφάνισή της διέφερε από την πρώτη στα σημεία. Αυτή τη φορά, η Rihanna φόρεσε μία custom δημιουργία Monse. Ουσιαστικά πρόκειται για μία καμπαρντίνα φορεμένη σαν φόρεμα, δεμένη με μία μεγάλη ζώνη στη μέση, στην ίδια ακριβώς μπεζ απόχρωση. To sexy ντεκολτέ και η τεράστια αγκράφα της ζώνης είναι τα στοιχεία που φέρνουν το outfit πολύ κοντά στην ιδιαιτερότητα του στιλ της RiRi. Το look ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι strappy heels, Giuseppe Zanotti, εντυπωσιακά κοσμήματα κι ένα ζευγάρι statement γυαλιά ηλίου στο ίδιο μπεζ χρώμα, George Keburia.

Αν λοιπόν, έχεις μία κλασική καμπαρντίνα στην ντουλάπα σου, τότε μήπως να έκανες μία δοκιμή να τη φορέσεις σαν φόρεμα. Η Rihanna, εικάζω, δεν θα είναι η μόνη που φόρεσε trench-dress. Μάλλον θα συμβεί κάτι αντίστοιχο με το blazer, που στην oversized εκδοχή του και με μία ζώνη στη μέση, φοριέται άνετα σαν φόρεμα. Plus, αυτή τη σεζόν είνα μέσα στις πιο hot τάσεις.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/badgalriri