CELEBRITY STYLE

Η Rihanna ξαναβρήκε τον παλιό καλό εαυτό της στο στιλ

Η Rihanna είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα διάσημα κορίτσια που μόνο απαρατήρητη δεν μπορεί να περάσει. Με τον δικό της τρόπο ξέρει πώς να κλέβει τις εντυπώσεις και να προκαλεί σχόλια, θετικά ή αρνητικά. Είτε με τις στιλιστικές της επιλογές, είτε με τις επιχειρηματικές της δράσεις, η Riri έχει πάντα μία δυναμική παρουσία.

Κι ενώ οι πρόσφατες εμφανίσεις της δεν ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσες να δεις από εκείνη, η όμορφη Rihanna έκανε comeback με ένα εξαιρετικό outfit που διάλεξε για το φιλανθρωπικό event που διοργανώθηκε από το CLF (Clara Lionel Foundation) την μη κερδοσκοπική οργάνωση που ίδρυσε η ίδια για στήριξη φτωχών κοινοτήτων σε όλο τον κόσμο.

A post shared by David Webb (@davidwebbjewels) on

 

Η 30χρονη Rihanna φόρεσε ένα costume made φόρεμα του Αμερικανού σχεδιαστή Matthew Adams Dolan σε μια baby blue απόχρωση. Ασύμμετρο και με εντυπωσιακά μανίκια, το φόρεμα θύμιζε ένα shirt dress, αλλά σε μία πιο glam εκδοχή που σαφώς ταιριάζει στην ιδιαίτερη ιδιοσυγκρασία της Rihanna. Στο ίδιο χρώμα ήταν και το boxy τσαντάκι που θύμιζε μικροσκοπικό vintage νεσεσέρ καλλυντικών αλλά και τα ψηλοτάκουνα πέδιλα. Τα μαλλιά και το μακιγιάζ της ήταν απλά σχετικά με όσα μας έχει συνηθίσει, αλλά έβαλε την προσωπική της πινελιά με ένα εντυπωσιακό, διαμαντένιο κολιέ David Webb.

Να λοιπόν, που το shirt dress έχει δυνατότητες να προσαρμοστεί και να είναι έτοιμο ακόμα για red carpet εμφάνιση. H Rihanna φόρεσε μία εκδοχή, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της και μας άρεσε πολύ. Εσύ μπορείς να δημιουργήσεις τη δική σου, προσθέτοντας στοιχεία και αξεσουάρ που εκφράζουν τη στιλιστική σου ταυτότητα.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/badgalriri