CELEBRITY STYLE

Το λευκό παλτό της Rihanna θα σε κάνει να θες να κρατήσει για μέρες το κρύο

Η Rihanna βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, αφού σε λίγες μέρες ξεκινά η εβδομάδα μόδας και φυσικά έχει αρχίσει να προκαλεί το ενδιαφέρον μας, πριν ακόμα παρουσιάσει τη δική της συλλογή στο catwalk. Έκανε μία street εμφάνιση που θα σε κάνει να θες τον χειμώνα να μείνει για πολύ.

Εντάξει, μπορεί να υπερβάλλω, αλλά είμαι σίγουρη ότι δεν μπορεί να μην ζηλέψεις αυτό το ζεστό, cozy, oversized, teddy coat του οίκου Celine, το οποίο είναι από τη συλλογή όταν ακόμα στο τιμόνι της καλλιτεχνικής διεύθυνσης ήταν η Phoebe Philo. Πρόκειται για την παλιά γενιά, την αυθεντική θα έλεγαν όσοι υπέρμαχοι της Philo, την οποία οι θαυμαστές της αισθητικής της σπεύδουν να αποκτήσουν με κάθε τρόπο.

 

Όσο για την Rihanna, δεν μπορεί κανείς να αμφιβάλλει σχετικά με την αγάπη της στον οίκο Celine και σίγουρα όχι για την αδυναμία της στα oversized πανωφόρια, τα οποία πολύ συχνά επιλέγει κι όχι μόνο αυτή τη σεζόν που είναι ένα μεγάλο trend, αλλά και παλαιότερα.

Το όμορφο παλτό συνδύασε με ένα ζευγάρι λευκά, chunky sneakers κι ένα επίσης λευκό tiny τσαντάκι, αποδίδοντας άψογα το mood της χιονισμένης Νέας Υόρκης. Εννοείται ότι έχεις ακόμα χρόνο να δημιουργήσεις ένα αντίστοιχο, total white look.

Hooded coat Closed, Outnet

Ένα λευκό παλτό σε ίδια γραμμή κι όχι σε oversized, που θα μείνει στην ντουλάπα σου είναι σαφώς μία πολύ κομψή επιλογή που δε θα σε δεσμεύσει στους συνδυασμούς.

  White sneakers Jim Rickey, Kalogirou

Τα λευκά sneakers, chunky ή όχι, καθώς φαίνεται έχουν μακριά διαδρομή στο street style και ένα ακόμα ζευγάρι μόνο χαμένο δε θα πάει.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/badgalriri/