CELEBRITY STYLE

Rosie Huntington-Whiteley: Το παστέλ baby blue κοστούμι της είναι το ρούχο της σεζόν

Photo by Charles Sykes/Invision/AP

Είναι μεσημέρι στο γραφείο και ξαφνικά, η Δέσποινα μου στέλνει την εμφάνιση της Rosie Huntington-Whiteley. Αφήνω γρήγορα το σάντουιτς που έτρωγα για το μεσημεριανό μου γεύμα γιατί έμεινα με το στόμα ανοιχτό.

Η βρετανίδα καλλονή, λοιπόν, έκανε μια εκπληκτική εμφάνιση πριν λίγες ημέρες, όταν βρέθηκε σε event στο Λος Άντζελες. Η 31χρονη Rosie μας εντυπωσίασε με το άκρως ανοιξιάτικο look της που φόρεσε στην εκδήλωση.

Το look

 

Περιλαμβάνοντας δύο τάσεις της άνοιξης σε ένα look, το μοντέλο επέλεξε ένα σύνολο σε χαλαρή γραμμή, αναδεικνύοντας παράλληλα την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Το pajama style «κοστούμι» της αποτελούνταν από μια μακριά baby blue ρόμπα και παντελόνα σε ριγέ μοτίβο.

Τα trends

 

Το σύνολο του μοντέλου ήταν αρκετά επίκαιρο, περιλαμβάνοντας τρεις διαφορετικές ανοιξιάτικες τάσεις μαζί. Η παστέλ απόχρωση του κοστουμιού είναι η πρώτη (τα παστέλ είναι τάση και γι’ αυτή τη σεζόν), ενώ το στιλ του «κοστουμιού» aka pajama είναι η δεύτερη. Η μίνι λευκή τσάντα είναι μια ακόμη την οποία φαίνεται να υιοθέτησε από τις Fall 2019 συλλογές που παρουσίασαν πρόσφατα οι σχεδιαστές. Στις πασαρέλες στη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο οι mini bags κυριάρχησαν κάτι που η Rosie φαίνεται να πρόσεξε και να συμπεριέλαβε στην εμφάνισή της.

Το styling

Το styling της εμφάνισής της είχε εξίσου χαλαρά vibes, όπως και το ίδιο το ρούχο.

 

Η Rosie είχε βάλει τα μαλλιά της μέσα από την ρόμπα, αφήνοντας τα διαμαντένια σκουλαρίκια της να γίνουν ο πρωταγωνιστής του look. Ολοκλήρωσε το κομψό σύνολο με λευκά πέδιλα.

H Rosie Huntington-Whiteley έκανε πρόσφατα μια επίσης, ανοιξιάτικη εμφάνιση, όταν παρευρέθηκε στο fashion show του Oscar de la Renta στην Νέα Υόρκη. Το μοντέλο επέλεξε και πάλι την ίδια παστέλ απόχρωση, φορώντας αυτή τη φορά, ένα ντραπέ, αρχαιοελληνικού ύφους φόρεμα.

Photo by Charles Sykes/Invision/AP

 

Photo by Charles Sykes/Invision/AP

Κεντρική φωτογραφία: Photo by Charles Sykes/Invision/AP