CELEBRITY STYLE

Τα 5 καλοκαιρινά items που δε λείπουν από τη βαλίτσα διακοπών της Rosie Huntington-Whiteley

Όλες οι γυναίκες έχουμε ρούχα στην ντουλάπα μας που, ανάλογα με τις σεζόν, δεν μπορούμε ν' αποχωριστούμε με τίποτα. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι, που οι εμφανίσεις μας επεκτείνονται μέχρι και την παραλία, το να έχουμε items που καλύπτουν όλες τις ανάγκες μας αυτή τη σεζόν, είναι σημαντικό.

Μετά το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος, η περίοδος των καλοκαιρινών διακοπών ξεκίνησε και επίσημα. Τα πλάνα για το που θα πάμε διακοπές φέτος, έχουν ήδη «καταστρωθεί» και τα πρώτα τριήμερα-τετραήμερα «διαφυγής από την πόλη» για τον επόμενα μήνα, είναι ήδη προγραμματισμένα. Το τι θα πάρουμε μαζί μας στις διακοπές είναι πάντα ένα task που μπορεί να μας προβληματίσει. Προσωπικά, μου αρέσει η ποικιλία, τουλάχιστον με τις εμφανίσεις της παραλίας. Μιας και τις περισσότερες ώρες της ημέρας, τις περνάω δίπλα στη θάλασσα το να έχω πάνω από ένα στιλ μαγιό είναι για εμένα σημαντικό ώστε να μην βαριέμαι με τις εμφανίσεις μου. Παρ’ όλα αυτά 2-3 ακόμη ρούχα και αξεσουάρ υπάρχουν πάντα στη βαλίτσα των διακοπών μου, items που είναι διαχρονικά και ξέρω ότι θα μου προσφέρουν κομψές εμφανίσεις.

Δες ακόμη: Οδηγός αγοράς: Σου βρήκαμε 11 εσπαντρίγιες που θα γίνουν τα “go-to” παπούτσια σου για μια ακόμη σεζόν

Αυτό δε σημαίνει, ότι δε ψάχνω τρόπους για να την εμπλουτίσω βρίσκοντας έμπνευση από το στιλ άλλων γυναικών. Φέτος, η Rosie Huntington-Whiteley είναι η γυναίκα που μου την προσφέρει μιας και αποτελεί πρότυπο όσον αφορά το στιλ της, γενικότερα.

Παρακολουθώντας το Instagram της Rosie είναι ξεκάθαρο ένα πράγμα: της αρέσει η πολυτέλεια. Δεν αναφέρομαι στον τρόπο ζωής της, αλλά στις εμφανίσεις της. Το στιλ της Rosie είναι clean, σχεδόν μινιμαλιστικό (όχι όσον αφορά τα red carpet looks της φυσικά) και έχει μια δόση «πολυτέλειας». Είναι luxurious. Είναι από τις γυναίκες που μπορεί να μην έχει πολλά ρούχα στην ντουλάπα της, αλλά αυτά που έχει είναι, αυτό που λέμε, «λίγα και καλά». Είναι διαχρονικά ρούχα στα οποία έχει επενδύσει.

Ακόμη: Ο τρόπος της Rosie Huntington-Whiteley να γεμίζει τα φρύδια της

Η πανέμορφη Rosie, αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Κάπρι της Ιταλίας για διακοπές. Μέσα από τα posts που έχει ανεβάσει μπορούμε να δούμε τις ενδυματολογικές της προτιμήσεις, όταν είναι εκτός καθημερινότητας. Μπορούμε να δούμε τι επιλέγει να φορέσει όταν είναι διακοπές το καλοκαίρι, άρα και τι πακετάρει κάθε φορά που φεύγει για έναν εξωτικό προορισμό. Τα must-haves της Rosie Huntington-Whiteley, λοιπόν, μπορούν να μας εμπνεύσουν για το ποια items πρέπει να έχουμε και εμείς στη βαλίτσα των διακοπών μας.

#1. Λευκό shirtdress φόρεμα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Capri Ciao

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rosie HW (@rosiehw) στις

ΟΚ, η εκδοχή του φορέματος της Rosie είναι μια πιο σέξι version, αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι ένα shirtdress είναι από τα must καλοκαιρινά ρούχα, μιας και φοριέται με όλα και όλες τις ώρες. Τώρα αν θέλεις να έχεις ένα βαθύ άνοιγμα σαν της Rosie, είναι επιλογή σου. Δε θα κρίνουμε στ’ ορκίζομαι.

Διάβασε ακόμη: Shirtdress: Καλώς όρισε το “ρούχο-θαύμα” στην ντουλάπα σου με αυτά τα 7 κομψά φορέματα της αγοράς

#2. Φλοράλ μαγιό

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Feeling my fella #gift

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rosie HW (@rosiehw) στις

Σε γήινες αποχρώσεις και με φλοράλ τύπωμα, ένα τέτοιο μαγιό σε μαυρισμένο δέρμα θα δείχνει χάρμα. Το βλέπεις και στη φωτογραφία της Rosie (αγνόησε τους κοιλιακούς της, για το δικό σου καλό).

#3. Λευκά πέδιλα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rosie HW (@rosiehw) στις

Ένα ζευγάρι πέδιλα είναι must για τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις, είτε είμαστε διακοπές, είτε στην πόλη. Ένα ζευγάρι λευκά πέδιλα όμως, είναι ένα ζευγάρι παπούτσια που θα φοράς όλη την ώρα γιατί πολύ απλά ταιριάζει με όλα τα χρώματα (και λογικά, με όλα σου τα ρούχα).

#4. Υφασμάτινη τσάντα θαλάσσης

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Magic hour swim

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rosie HW (@rosiehw) στις

Μια ευρύχωρη τσάντα θαλάσσης που χωράει μεν όλα τα απαραίτητα, αλλά είναι και stylish δε είναι από τα αξεσουάρ που δεν αποχωριζόμαστε το καλοκαίρι. Αν και μια Saint Laurent Rive Gauche μπορεί να μην καταφέρουμε να αποκτήσουμε, μία σε μπεζ απόχρωση είναι σίγουρα μια διαχρονική επιλογή.

#5. Ολόσωμο μαγιό σε ουδέτερη απόχρωση

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

A crinkle in time #gift

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rosie HW (@rosiehw) στις

Ένα ολόσωμο μαγιό σε ουδέτερη απόχρωση είναι από τα πλέον διαχρονικά items που πρέπει να υπάρχει στη βαλίτσα διακοπών μας. Είναι πολύ χρηστικό αυτό το ρούχο μιας και φοριέται σαν μαγιό, αλλά και σαν κορμάκι με τα ψηλόμεσα παντελόνια, σορτς, φούστες κ.ο.κ.

Κεντρική φωτογραφία: /www.instagram.com/rosiehw/