CELEBRITY STYLE

H Sophie Turner δίνει νέο νόημα στο casual ντύσιμο και η μέρα μας μόλις έγινε πιο ενδιαφέρουσα

AP Photo/Frank Augstein

Η Sophie Turner έχει θαυμάσια σχέση με τη μόδα. Δεν είναι πολλοί που από τόσο μικρή ηλικία καταφέρνουν να εκφράσουν την ταυτότητά τους μέσα από το στιλ τους. Η Turner δεν μπορεί να θεωρηθεί ''basic''. Ούτε η ίδια, ούτε το στιλ της. Μας έχει προσφέρει μερικές από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις σε events στο κόκκινο χαλί και η πρόσφατη εμφάνισή της, δεν αποτελεί εξαίρεση.

Φορώντας ένα «απλό» -φαινομενικά- σύνολο, η Turner κατάφερε να ξεχωρίσει για άλλη μια φορά και κυρίως; Να μας προσφέρει μια αναβαθμισμένη εκδοχή ενός casual look.

Διάβασε ακόμη: Η Sansa από το GoT έκανε το αγαπημένο χτένισμα της Ariana Grande και ιδού το αποτέλεσμα

Στην πρεμιέρα της ταινίας X-MEN που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ, η αγαπημένη μας “Queen Sansa” εμφανίστηκε φορώντας ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι, λευκό crop top και μαύρες γόβες. Διαβάζοντας την περιγραφή του look της, μπορεί να σκέφτεσαι τι το ιδιαίτερο έχει. Βλέποντας την εμφάνισή της, θα καταλάβεις.

AP Photo/Frank Augstein

AP Photo/Frank Augstein

Όπως μπορείς να δεις, η Sophie έξυπνα πρόσφερε τη δική της στιλιστική ματιά στο καθημερινό αυτό σύνολο, επιλέγοντας statement ρούχα για να συνθέσει το look της. Και εξηγώ:

Το crop top

AP Photo/Frank Augstein

AP Photo/Frank Augstein

Το τοπ της ηθοποιού δεν πρόκειται για ένα απλό crop. Είναι ένα το οποίο έχει μια ψηλή λαιμόκοψη με μεταλλικά στοιχεία τα οποία υπάρχουν και στο στρίφωμα της μπλούζας. Επίσης, το μπροκάρ υλικό του τοπ προσφέρει και αυτό μια ενδιαφέρουσα πινελιά στο σύνολό της.

Το τζιν παντελόνι

Το ψηλόμεσο παντελόνι της Turner ήταν η τέλεια επιλογή για να συνοδεύσει το εντυπωσιακό crop top της. Από τη μία, είναι ένα απλό τζιν παντελόνι (staple της γυναικείας γκαρνταρόμπας), από την άλλη ταιριάζει φανταστικά με την μπλούζα της. Φυσικά, η λευκή γραμμή στο πλαϊνό μέρος του τζιν, δίνει έξτρα πόντους στιλ στο σύνολο της ηθοποιού.

Δες ακόμη: Αν είσαι φανατική του Game of Thrones πρέπει να ακούσεις αυτή τη δήλωση της Sophie Turner

Τα παπούτσια

Οι μαύρες γόβες της Sophie λειτουργούν κάτι σαν συνδετικός κρίκος σε όλο το look της. Με τη μύτη του παπουτσιού να είναι σε ασημί απόχρωση, το metallics στοιχείο τους, το «συνδέει» με το τοπ της. Αυτό βοήθησε στο να διατηρήσει το φουτουριστικό ύφος του συνόλου, σε τέλεια ισορροπία.

Τα σκουλαρίκια

AP Photo/Frank Augstein

AP Photo/Frank Augstein

Η ηθοποιός ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι ασημένιους κρίκους, απογειώνοντας έτσι το stylish σύνολό της.

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Frank Augstein