CELEBRITY STYLE

Είμαστε “loquita” με το neon σύνολο της Ελένης Φουρέιρα και σου βρήκαμε ακριβώς το ίδιο για να το φορέσεις

Το neon είναι πλέον μέρος της ζωής μας. Το βλέπουμε στα ρούχα των γυναικών που κυκλοφορούν στον δρόμο, στη διακόσμησης σπιτιών και μαγαζιών και τώρα το βλέπουμε και στην Ελένη Φουρέιρα. Και από τη στιγμή που φόρεσε η Φουρέιρα neon, τότε ξέρεις ότι το trend αυτό, είναι «η τάση των τάσεων».

Διάβασε ακόμη: To Pinterest αποφάσισε: Το neon είναι η πιο hot τάση του καλοκαιριού

Σαν μια από τις πιο stylish γυναίκες της χώρας μας, η γνωστή τραγουδίστρια είναι «εκπρόσωπος» των μεγαλύτερων τάσεων της μόδας, τις οποίες στις περισσότερες περιπτώσεις, καταφέρνει να υποστηρίξει αβίαστα. Πιστεύουμε, λοιπόν, ότι γνώριζε φορώντας ένα total neon πράσινο σύνολο θα ήταν ένα outfit που μπορεί εύκολα να υποστηρίξει και η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram το επιβεβαιώνει.

 

Δες ακόμη: Κατερίνα Νοτοπούλου: Οι neon ροζ γόβες της που σχολιάστηκαν αρνητικά αποδεικνύουν πόσο δρόμο έχουμε ακόμα να διανύσουμε

Ανέβασε, λοιπόν, ένα post, όπου φοράει ένα πράσινο neon crop τοπ και biker shorts από τη capsule συλλογή της που έχει δημιουργήσει σε συνεργασία με το brand, Peace & Chaos. Το neon, σαν μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν παγκοσμίως, πρόκειται για ένα trend που έχουν αγαπήσει πολλές γυναίκες ανά τον κόσμο, και έχουν υποδεχτεί στις εμφανίσεις τους, ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Σαν μια γυναίκα που το στιλ της επηρεάζει αυτό πολλών γυναικών, βρήκαμε το ίδιο σύνολο με της τραγουδίστριας, σε περίπτωση που θέλεις να υιοθετήσεις το ίδιο urban streetwear look με αυτό της σταρ.

Αν από την άλλη, αν θέλεις απλά να συμπεριλάβεις το neon στις εμφανίσεις σου μέσω ενός όμορφου τοπ ή αξεσουάρ, σου βρήκαμε 8 για να υποδεχτείς στις καθημερινές σου εμφανίσεις.

Το look της Ελένη Φουρέιρα

Crop τοπ με λογότυπο, Peace + Chaos

 

 

 Βiker shorts με λογότυπο, Peace + Chaos

Οι δικές μας εναλλακτικές

 

Τοπ ριμπ φωσφοριζέ, MANGO

 

 

Neon λουστρίνι πέδιλα, Prada

 

 

 

Mίντι σατέν neon φούστα, Bershka

 

 

Tσάντα μέσης, Marc Jacobs

 

 

 

Φόρεμα με βολάν, Liquorish

 

 

Μαγιό με cut-outs, H&M

 

 

 

Παραλληλόγραμμα γυαλιά ηλίου, Chimi

 

 

 

Aσύμμετρο φόρεμα, ‘ALE

 

Kεντρική φωτογραφία: /www.instagram.com/foureira/