CELEBRITY STYLE

Το κόλπο της Victoria Beckham για να φοράς το φόρεμά σου ακόμα κι όταν κάνει πολύ κρύο

Η αλήθεια είναι ότι τις κρύες μέρες του χειμώνα το τελευταίο που σκέφτεσαι όσον αφορά στο ντύσιμο είναι το φόρεμα. Κι ενώ έχεις καταλήξει να έχεις μία πολύ ενημερωμένη συλλογή στην ντουλάπα σου, δεν μπορείς να το φορέσεις. Σίγουρα η σκέψη σου δεν είναι παράλογη αλλά υπάρχει τρόπος να το προσαρμόσεις στο winter street style σου και η έμπνευσή σου θα είναι η Victoria Beckham.

Η στιλάτη σχεδιάστρια μόδας φροντίζει πάντα να διατηρεί ένα κομψό προφίλ και γι’ αυτό τα outfits της είναι φτιαγμένα από επιμελώς επιλεγμένα κομμάτια, έτσι ώστε να μην ξεπερνούν τα μινιμαλιστικά όρια της αισθητικής που πρεσβεύει. Σε μια πρόσφατη street εμφάνισή της, η Victoria Beckham επέλεξε να φορέσει ένα φόρεμα, το οποίο αν και printed ταιριάζει στην αισθητικής της και με 2 κινήσεις μετέτρεψε το σύνολο σε ένα chic-winter look που πολύ εύκολα μπορείς να κάνεις κι εσύ. Ένα ζιβάγκο και ένα ζευγάρι μπότες αρκούν για να μετατρέψουν το slik φόρεμα σε ένα χειμερινό κομμάτι της ντουλάπας σου.

 

Το printed φόρεμά σου, που δεν σου πάει η καρδιά να φορέσεις τις βροχερές μέρες, με ένα ζιβάγκο κι ένα ζευγάρι μπότες γίνεται αμέσως ένα πολύ κομψό outfit που σίγουρα εκτός από στιλάτη θα σε κρατήσει και ζεστή. Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που η Vicotria καταφεύγει σε έναν τέτοιο συνδυασμό, αφού το κόλπο με το ζιβάγκο είναι κάτι που έχει επιλέξει και στο παρελθόν, φορώντας το με πουκάμισο.

 

Εσύ λοιπόν, δεν έχεις παρά να καταφέρεις να προσαρμόσεις το combo φόρεμα – ζιβάγκο στο προσωπικό σου στιλ κι αυτό θα το καταφέρεις με την επιλογή των παπουτσιών και των αξεσουάρ.

My tip: Σίγουρα μπορείς να αντικαταστήσεις τις μπότες με ένα ζευγάρι sneakers και να ρίξεις από πάνω μία chunky ζακέτα. Από την άλλη, μπορείς να κρατήσεις τις μπότες ή να φορέσεις ένα ζευγάρι booties και να ολοκληρώσεις με ένα oversized blazer και μία ζώνη από πάνω.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/victoriabeckham