CELEBRITY STYLE

Το στιλιστικό “λάθος” της Victoria Beckham θα αλλάξει τον τρόπο που φοράς το skinny τζιν παντελόνι

Ian West/PA via AP

Είχες λίγο ξεχάσει τα skinny jeans, αφού τα boyfriend και τα mom τζιν παντελόνια είχαν γίνει από τα basics της ντουλάπας σου. Φέτος όμως, που η γκάμα έχει μεγαλώσει αρκετά και οι επιλογές είναι πολλές, τα skinny έχουν επιστρέψει και οι διαθέσιμοι συνδυασμοί στο street style είναι πολλοί. Το πρόσφατο outfit της Victoria Beckham όμως είναι σίγουρα ένας ακόμα τρόπος για να φορέσεις τα skinny jeans σου και μάλιστα είναι ο τρόπος που ξέραμε ως λανθασμένο μέχρι σήμερα.

Η Victoria Beckham λοιπόν, φόρεσε ένα μαύρο skinny τζιν παντελόνι, το οποίο κάλυπτε τον αστράγαλό της, μαζί με ένα ζευγάρι pumps κι ένα επίσης μαύρο, διάφανο top.

 

Μέχρι σήμερα, ήξερες ότι τα skinny jeans πρέπει να σταματούν πάνω από τον αστράγαλο, είτε τα φορέσεις με pumps, είτε με sneakers ή όποιο άλλο παπούτσι θες. Ωστόσο, το στιλιστικό λάθος μάλλον θα ξεπεραστεί μετά το outfit της Victoria Beckham και η αλήθεια είναι ότι θα το δοκιμάσεις κι εσύ.

Εξάλλου, σημασία έχει να αισθάνεσαι εσύ καλά φορώντας κάτι και να μπορείς να το υποστηρίξεις. Τότε τα λάθη και τα σωστά μένουν απλοί κανόνες. Αν το skinny τζιν παντελόνι σου είναι μακρύ και απέφευγες να το φοράς με γόβες γιατί έπρεπε να γυρνάς τα ρεβέρ, πρέπει να αναθεωρήσεις. Αν το συνδυάσεις σωστά κι αισθάνεσαι εσύ καλά, τότε do it like Vicotria.

 

Κεντρική φωτογραφία: Ian West/PA via AP