ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ

British Fashion Awards: H Kaia Gerber και η Selena Gomez “κέρδισαν” στο κόκκινο χαλί

Τα φετινά British Fashion Awards έλαβαν χώρα στο Royal Albert Hall του Λονδίνου. Με τη μόδα να έχει την τιμητική της, άνθρωποι του χώρου από όλο τον κόσμο βρέθηκαν εκεί για να στηρίξουν τα νέα ταλέντα και φυσικά να βραβεύσουν όσους έχουν αφήσει το δικό τους σημάδι με την υπογραφή τους. Όπως αναμενόταν, το κόκκινο χαλί ήταν εξαιρετικό, αφού καθώς φαίνεται οι celebrities έβαλαν τα δυνατά τους.

Εντυπωσιακά τούλια, λάμψεις, μεταλλικές υφές, sexy λεπτομέρειες, χειμωνιάτικα florals ρομαντικές δημιουργίες αλλά και τολμηροί συνδυασμοί διαφορετικών στιλ συνθέτουν μία ολοκληρωμένη εικόνα του φετινού red carpet με την Selena Gomez και την Kaia Gerber να σε αφήνουν στην κυριολεξία με το στόμα ανοιχτό. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά όλα τα looks.

Kaia Gerber

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

 

Η όμορφη Kaia σε μία ακόμα εμφάνιση που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας. Και πώς αλλιώς μπορεί να γίνει όταν εμφανίζεται με μία εντυπωσιακή δημιουργία Ralph & Russo με έντονα βολάν σε ένα υπέροχο γαλάζιο.

Selena Gomez

AP Photo/ Joel C Ryan

Μία από τις πιο πετυχημένες της εμφανίσεις αλλά και ίσως η πιο ιδιαίτερη σε αυτό το κόκκινο χαλί. Η Selena Gomez επέλεξε δημιουργία Coach, δίνοντας μία girly-country εκδοχή του glam και όπως βλέπεις τα κατάφερε μία χαρά.

Karlie Kloss

AP Photo/ Joel C Ryan

Όχι κάτι ασυνήθιστο, αλλά το κόκκινο έχει πάντα μία ξεχωριστή δυναμική και ειδικά στο κόκκινο χαλί. Πόσο μάλλον αν είναι Vivienne Westwood Couture και το φοράει η Karlie Kloss.

Irina Shayk

AP Photo/ Joel C Ryan

Μία δημιουργία Atelier Versace πάνω στην Irina Shayk δεν μπορεί παρά να είναι εκθαμβωτική. Sexy αλλά και classy, το όμορφο μοντέλο δεν ξέφυγε καθόλου από το στιλ της.

Naomi Campbell

AP Photo/ Joel C Ryan

Όταν μπορείς να φοράς Azzedine Alaïa, τότε τα υπόλοιπα είναι σχεδόν περιττά. Χωρίς φλυαρίες, αλλά με ξεκάθαρη απλότητα, η Naomi απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι δε φέρει τυχαία τον τίτλο του ”top model”.

Poppy Delevingne

AP Photo/ Joel C Ryan

Μία παραμυθένια δημιουργία Giambattista Valli φόρεσε η Poppy Delevingne και έκανε το κόκκινο χαλί να ανθίσει.

Rita Ora

AP Photo/ Joel C Ryan

Αλήθεια πόσο καιρό είχες να δεις ένα total metallic φόρεμα με τέτοια εφαρμογή και την υπογραφή του Versace να δείχνει τόσο όμορφο;

Hailey Baldwin

AP Photo/ Joel C Ryan

Η μινιμαλιστική προσέγγιση με ένα μαύρο, strapless, mini φόρεμα Topshop για το red carpet look από την Hailey Baldwin είναι σαφώς μία safe επιλογή που όταν έχεις αυτά τα προσόντα μπορείς να την κάνεις άνετα.

Izabel Goulart

AP Photo/ Joel C Ryan

Η Isabel Goulart δεν χρειάστηκε τίποτα παραπάνω από το sequin φόρεμα του Julien Macdonald με λεπτομέρειες στα πλαϊνά και το βαθύ ντεκολτέ που το έκαναν μοναδικό.

Olga Kurylenko

AP Photo/ Joel C Ryan

Retro diva με αέρα περασμένων δεκαετιών, η Olga Kurylenko με το Temperley London φόρεμά της.

Alexa Chung

H Alexa Chung φοράει Alexa Chung και θυμίζει ότι η retro αισθητική μπορεί να πάρει εύκολα ρομαντικές διαστάσεις αρκεί να ξέρεις να υποστηρίξεις το αποτέλεσμα.

Winnie Harlow

Two-piece δημιουργία του Brandon Maxwell για την Winnie Harlow για να σου θυμίσει ότι στη μόδα οι συνδυασμοί και το προσωπικό στιλ είναι αυτά που θα κάνουν μοναδικό το αποτέλεσμα. Δες πώς αυτή η μονόχρωμη, εντυπωσιακή φούστα ταιριάζει άψογα με ένα λεπτό πουλόβερ. Ένα εξαιρετικό outfit, ιδανικό για το κόκκινο χαλί.

Stella Maxwell

Η Stella Maxwell έκανε δύο από τις πιο hot τάσεις της σεζόν, ιδανικές για το κόκκινο χαλί. Με σύνολο Versace έδωσε μία πιο sexy πινελιά στο red carpet των βραβείων.

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/ Joel C Ryan